Η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε το λόγο που δε δείχνει τον σύζυγό της στα social media

Είναι πολύς καλός αλλά...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε το λόγο που δε δείχνει τον σύζυγό της στα social media

Η Μαντώ Γατεράτου είναι σε μια πολύ ιδιαίτερη και ευτυχισμένη φάση μιας και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι και τώρα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, με την κοιλιά της να είναι έτοιμη να εκραγεί. Μιλάει πολύ ανοιχτά για τις σκέψεις τις περί εγκυμοσύνης και οι δημοσιεύσεις της στα social media είναι όλες σχετικές.

Πρόσφατα μάλιστα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την οποία έδειχνε πόσο αγαπημένη είναι με τον σύντροφό της. Μάλιστα αποκάλυψε κάτι, που σίγουρα όλοι έχουν σκεφτεί και αυτό είναι πως δεν θέλει ο ίδιος να εκτίθεται και για τον λόγο αυτό δεν βλέπουμε και προσωπικές του φωτογραφίες.

Η τρυφερή φωτογραφία της Μαντούς Γαστεράτου με τον σύζυγό της

Mαντώ Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου

Η αποκάλυψη της Γαστεράτου για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου μωρού της, παραχώρησε συνέντευξη στο πρωινό του Star και απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα την Τετάρτη 1/6. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της και τα κιλά που έχει πάρει (δείτε εδώ φωτογραφία της που ποζάρει στον κήπο της με πιτζάμα και φουσκωμένη κοιλίτσα).

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την ανταπόκριση του γιου της στο νέο μωρό απάντησε: «Μέχρι χτες νόμιζ πως όλα ήταν καλά. Χτες, όμως, που άρχισα να ανοίγω τα μωρουδιακά, τα ροζ, βλέπει ο Γιώργαρος τη φωλιά και πήγε και κατσικώθηκε και δε σηκωνόταν με τίποτα».

«Έχω πάρει 12 κιλά, θα χαθούν τι να κάνουμε, σιγά μην κάτσω να κλάψω. Τρώω καλέ δεν το κλείνω το στόμα μου», είπε χαλαρή για τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Εξάλλου την έχει βρει τη λύση για να τα χάσει. «Θα αναγκάζομαι να έρχομαι με ποδήλατο στη δουλειά. Πώς νομίζεις ότι έχασα 25 κιλά στην πρώτη εγκυμοσύνη; 25 στην πρώτη και πάμε για άλλα 25»