«Παίρνω εγώ τηλέφωνο και...» - Οι αφοπλιστικές δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη για τις τηλεοπτικές της προτάσεις

Θα την δούμε αυτή τη σεζόν να επιστρέφει;

Η Σάσα Σταμάτη στην οποία πρόσφατα μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας, έκανε δηλώσεις στο Open Weekend, οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή το μεσημέρι του Σαββάτου, 16/7.

Η λαμπερή και εντυπωσιακή δημοσιογράφος, που δεν φοβάται να μιλήσει ποτέ ξεκάθαρα και λέει την γνώμη της ότι και να γίνει, απάντησε για την τηλεόραση και το αν της λείπει, αλλά αποκάλυψε και αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις ώστε να επιστρέψει.

Expand player

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη

«Δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση, αλλά παίρνω εγώ τηλέφωνο και αυτοπροτείνομαι, αλλά προς το παρόν δεν γίνεται κάτι», είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη και συνέχισε:

«Φέτος, έτσι όπως ήταν η τηλεόραση, δεν μου έλειψε. Αναγκάστηκαν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές να γίνουν κοινωνικές και καταλαβαίνω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα για τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες που κλήθηκαν να κάνουν αυτό το πράγμα».

Κάποτε ήταν ζευγάρι με τον Πέτρο Κουσουλό

Ο Πέτρος Κουσουλός είναι από τους πιο επιτυχημένους δημοσιογράφους και πλέον από τους πιο πολυσυζητημένους, καθώς έχει κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας. Ωστόσο, πολλά είναι τα πράγματα που δεν γνωρίζουμε για τον ίδιο.

Μπορεί να έχουμε δει την κούκλα σύζυγο του, με την οποία και έχει αποκτήσει δυο όμορφες κόρες, ωστόσο, υπάρχουν και σχέσεις τους παρελθόντος που λίγοι γνώριζαν.

Συγκεκριμένα, το 2015 είχε γίνει γνωστό πως ο Πέτρος Κουσουλός είχε σχέση με την Σάσα Σταμάτη, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Σπίτι μου Σπιτάκι μου".

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Αλήθεια ρε συ Πέτρο, για να μη το σχολιάσουν άλλοι, πόσο καιρό ήσασταν με την Σάσα;», με τον ίδιο να απαντά: «Δεν είναι κρυφό και μου κάνει εντύπωση που τα ΜΜΕ το ανακάλυψαν χθες προχθές ενώ ήταν κάτι γνωστό. Ήμασταν δύο χρόνια μαζί».

«Η Σάσα Σταμάτη είναι φίλη μου και την αγαπώ, Πώς σε άντεξε;», πρόσθεσε έπειτα η Φλορίντα Πετρουτσέλι, με τον δημοσιογράφο να εξηγεί: «Αυτό το οποίο λες το αντιπαρέρχομαι. Από την κατάληξη της σχέσης αποδείχτηκε ότι δεν ήταν σοβαρή! Ήμουν 26 ετών, άμυαλος».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για Σάσα Σταμάτη: «Αυτό το έχει κάνει μόνο η Χούντα»

Γεννητούρια στην οικογένεια της Σάσας Σταμάτη - Η συγκινητική ανάρτηση