Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα - Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου σε καλοκαιρινή διάθεση αγκαλιά με την κόρη τους

Φωτογραφίες από τις διακοπές τους

Λίγο πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την πρωινή εκπομπή του STAR, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μαζί με την μικρή τους κόρη, Μελίτα, απολαμβάνουν τις τελευταίες τους ξέγνοιαστες στιγμές συνεχίζοντας τις διακοπές τους. Η τραγουδίστρια ειδικά αναρτά διαρκώς φωτογραφικό υλικό από τις στιγμές τους.

Έτσι, βλέπουμε πόσο η αδυναμία τους διασκεδάζει παίζοντας με τα κύματα στην παραλία, αν και άλλες φορές επιδίδεται στο φαγητό της περισσότερο απ' ότι στο παιχνίδι, ενώ την ίδια στιγμή το ζευγάρι φαίνεται πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ και με την πρώτη ευκαιρία που έχουν για να μείνουν λίγο μόνοι, δεν σταματούν να αγκαλιάζονται.

Expand player

Φωτογραφίες από τις διακοπές της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου πριν ξεκινήσει η εκπομπή τους

«Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει»

Το απόγευμα της Δευτέρας 1/8 έγινε γνωστή η είδηση πως το δίδυμο που θα αντικαταστήσει την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά στην πρωινή ζώνη του STAR είναι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Έτσι, οι δυο τους δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και θέλησαν να μοιραστούν λίγα λόγια με το κοινό τους, μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram, γράφοντας για το νέο τους τηλεοπτικό βήμα, αλλά και όλα όσα θέλουν να προσφέρουν μέσα από αυτή τη συνεργασία. Μάλιστα, δεν πρόκειται για μία τυχαία φωτογραφία, αφού είναι τραβηγμένη από τη στιγμή που υπέγραφαν τα συμβόλαιά τους.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για την συνεργασία με το STAR

«Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει starchanneltv. Νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί σας.
Από τον Σεπτέμβριο καθημερινά θα σας σερβίρουμε θετική ενέργεια, ζωντάνια, μπρίο και τσαχπινιά (το τελευταίο κυρίως ο Ετεοκλης) στο Breakfast@star. Ανυπομονούμε», έγραψε χαρακτηριστικά το ζευγάρι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αφήνει την Μενεγάκη και πάει στο STAR με Χατζίδου και Ετεοκλή - Θα ανακοινωθεί επίσημα από μέρα σε μέρα

Ετεοκλής Παύλου: Πατέρας και κόρη σε άκρως τρυφερές στιγμές - Το απολαυστικό βίντεο με την μικρή Μελίτα