Σύσσωμη όλη η παρέα μαζεμένη - Η συνάντηση της Καινούργιου με τους συνεργάτες της πριν την έναρξη της σεζόν

Όλοι χαμογελαστοί στις φωτογραφίες

Πλησιάζει λοιπόν η μεγάλη πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου, καθώς η εκπομπή «Super Κατερίνα» κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου με ανανεωμένη ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και μας υπόσχεται ακόμη μία δυνατή χρονιά (δείτε εδώ το καμαρίνι της)!

Λίγο πριν συναντηθούν ξανά μαζί τηλεοπτικά, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της βρέθηκαν στο studio Pro για τις τελευταίες συσκέψεις και συζητήσεις πριν την έναρξη της νέας σεζόν, και η χαρά τους δεν περιγράφεται.

Expand player

Μαζί με τους συνεργάτες της η Κατερίνα Καινούργιου

Ο φακός πέτυχε λοιπόν έξω από το στούντιο τον Γρηγόρη Γκουντάρα που επιστρέφει και πάλι στην εκπομπή, αλλά και τον Γιάννη Πουλόπουλο οι οποίοι θα μας κρατήσουν συντροφιά με πλούσιο ρεπορτάζ, επικαιρότητα, σχόλια, αλλά και πολλές αποκαλύψεις.

''Σ' αγαπώ κ μου έλειψες''

Έναν παλιό φίλο και συνεργάτη θα έχει τη χαρά να έχει και στη φετινή ομάδα της Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου, αφού όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα από την Barking Well Media στο δυναμικό της εντάσσεται ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Με ανάρτησή της στο instagram η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη χαρά της που ξανασυναντιούνται τηλεοπτικά.

Η Καινούργιου επέστρεψε για τα καλά από τις διακοπές της και είναι έτοιμη να κατακτήσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Δεν έχει σταματήσει να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο με τους συνεργάτες της στην εκπομπή, όπως επίσης και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες ο Alpha.

Έγραψε στο instagram η παρουσιάστρια:

Είναι κάποιοι φίλοι απο τη δουλειά που γίνονται φιλοι ζωής…έτσι κ μαζί σου @g.goudaras …δεν χαθήκαμε ποτέ, ακόμα κι όταν βρεθήκαμε σε διαφορετικά κανάλια κ εκπομπές. Είσαι ξεχωριστός επαγγελματίας κ ένας πραγματικά υπέροχος φίλος (κ σύζυγος κ μπαμπας!)
Σ αγαπώ κ μου ελειψες…καιρός λοιπόν να ξανασυναντηθούμε κ τηλεοπτικα…
Η εμπειρια σου,οι συμβουλές σου κ η αγάπη που μου έχεις με πήγαν πολύ μπροστά …
Ανυπομονώ λοιπόν φιλαράκι μου κ είμαι σίγουρη πως η χρόνια για την ομαδάρα μας θα είναι ακόμα πιο …super ! @superkaterinatv @alphatv @barkingwell_media

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η απόφαση που πάρθηκε από τον ALPHA για την εκπομπή της Καινούργιου, Super Κατερίνα

«Θα τελειώσω την καριέρα μου με την...» - "Χαμός" με την επιστροφή της Κατερίνας Καινούργιου στα γραφεία του ALPHA