Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε το εσωτερικό από το καμαρίνι της λίγο πριν την πρεμιέρα του "Super Κατερίνα"

Σε απαλούς τόνους με έναν κάδρο που δειχνει τον εαυτό της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε το εσωτερικό από το καμαρίνι της λίγο πριν την πρεμιέρα του

Οι ετοιμασίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι γεγονός καθώς σιγά σιγά τόσο ψυχαγωγικές εκπομπές όσο και ενημερωτικές ετοιμάζονται για τις μεγάλες πρεμιέρες. Ανάμεσά τους και η εκπομπή στον ALPHA, «Super Κατερίνα» όπου συνεχίζει δυναμικά για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου μετά από τις καλοκαιρινές της διακοπές και αφού φόρτωσε τις μπαταρίες της, φαίνεται να είναι πιο αποφασσμένη από ποτέ προκειμένου να τα πάει καλά και αυτή τη σεζόν. Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Έτσι, το μεσημέρι της Τρίτης (30/8) μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μέσα από το καμαρίνι της. Μάλιστα, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Καμαρινάκι ξανά...».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου στο καμαρίνι της

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από το καμαρίνι της

''Σ' αγαπώ κ μου έλειψες'' - ''Πέταξε'' από τη χαρά της η Καινούργιου για τη συνεργασία με τον Γκουντάρα

Έναν παλιό φίλο και συνεργάτη θα έχει τη χαρά να έχει και στη φετινή ομάδα της Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου, αφού όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα από την Barking Well Media στο δυναμικό της εντάσσεται ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Με ανάρτησή της στο instagram η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη χαρά της που ξανασυναντιούνται τηλεοπτικά.

Η Καινούργιου επέστρεψε για τα καλά από τις διακοπές της και είναι έτοιμη να κατακτήσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Δεν έχει σταματήσει να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο με τους συνεργάτες της στην εκπομπή, όπως επίσης και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες ο Alpha.

Έγραψε στο instagram η παρουσιάστρια:

Είναι κάποιοι φίλοι απο τη δουλειά που γίνονται φιλοι ζωής…έτσι κ μαζί σου @g.goudaras …δεν χαθήκαμε ποτέ, ακόμα κι όταν βρεθήκαμε σε διαφορετικά κανάλια κ εκπομπές. Είσαι ξεχωριστός επαγγελματίας κ ένας πραγματικά υπέροχος φίλος (κ σύζυγος κ μπαμπας!)
Σ αγαπώ κ μου ελειψες…καιρός λοιπόν να ξανασυναντηθούμε κ τηλεοπτικα…
Η εμπειρια σου,οι συμβουλές σου κ η αγάπη που μου έχεις με πήγαν πολύ μπροστά …
Ανυπομονώ λοιπόν φιλαράκι μου κ είμαι σίγουρη πως η χρόνια για την ομαδάρα μας θα είναι ακόμα πιο …super ! @superkaterinatv @alphatv @barkingwell_media

Έναρξη συνεργασίας για Καινούργιου και Γκουντάρα