''Mετράω τις μέρες...'' - Το δημόσιο μήνυμα της Καινούργιου για την έναρξη της «Super Κατερίνα»

Επέστρεψε ξεκούραστη και δεν κρατιέται

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Mετράω τις μέρες...'' - Το δημόσιο μήνυμα της Καινούργιου για την έναρξη της «Super Κατερίνα»

O χρόνος κυλάει αντίστροφα για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού όπως ανακοίνωσε ο Alpha στις 5 Σεπτεμβρίου η εκπομπή της «Super Κατερίνα», έρχεται με ανανεωμένη ομάδα για να κάνει πρεμιέρα. Η παρουσιάστρια που επέστρεψε με πολύ ενέργεια από τις διακοπές έκανε και μια ανάρτηση στο instagram προκειμένου να εκφράσει την ανυπομονησία της για την αρχή της νέας σεζόν.

Μπορεί η αγαπημένη παρουσιάστρια να έχασε φέτος πολλούς από τους περσινούς συνεργάτες, όπως την Άννα Ζηρδέλη που χαιρέτησε για νέο κανάλι, ωστόσο θα έχει στο πλάι της και πολλούς νέους και καταξιωμένους, όπως έναν δημοσιογράφο που κουβαλάει στις πλάτες του 9 χρόνια εμπειρίας στο ΣΚΑΙ, και πήρε μεταγραφή για την ομάδα της.

Η ανάρτηση της Καινούργιου για την έναρξη της Super Κατερίνας

Γράφει λοιπόν στο λογαριασμό της η γνωστή παρουσιάστρια:

«Ξανά… ΜΑΖΙ μετράω τις μέρες για την πρεμιέρα μας, ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε! Μου έλειψε τόσο πολύ η πρωινή μας καλημέρα και όλα όσα μοιραζόμαστε καθημερινά! Όλη η ομάδα, super ανανεωμένη, προετοιμάζουμε πολλά και ωραία για να είμαστε και φέτος η πρωινή σας παρέα… Μου λείψατε… σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για …ΟΛΑ! (ξέρετε εσείς …) Soon…».

Η ανάρτηση της Καινούργιου για την έναρξη της εκπομπής της

Στο πλευρό της και ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Πολλοί έφυγαν, πολλοί όμως ήρθαν κιόλας και έτσι για ακόμα μια χρονιά η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε να χτίσει μια δυνατή ομάδα για την εκπομπή της «Super Κατερίνα». Πολλοί ήταν οι ψίθυροι το τελευταίο διάστημα ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας μετά το κόψιμο της εκπομπής «Όλα Γκουντ», θα μετακόμιζε στην εκπομπή της Καινούργιου και με σημερινή ανακοίνωση της Barking well Media, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν.

Στην περσινή του εκπομπή ο Γκουντάρας ήταν συνεργάτης με την σύζυγό του Νάταλι Κακκαβά. Ωστόσο τα νούμερα δεν ήταν τα αναμενόμενα και η εκπομπή δεν πήρε πράσινο φως για τη φετινή σεζόν. Πολλές ήταν οι αινιγματικές αναρτήσεις της Κακκαβά μέσα στο καλοκαίρι, και απευθύνονταν κυρίως σε τοξικούς ανθρώπους, που όπως είχαν γνωστοποιήσει και παλιότερα έσπευσαν να τους κρίνουν.

Η ανακοίνωση της Barking Well Media

«Ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας, εντάσσεται στο δυναμικό της Barking Well Media.

Ο Γρηγόρης, με την ξεχωριστή ματιά του, εμπεριστατωμένη άποψη και πολυετή εμπειρία σε μεγάλα τηλεοπτικά projects μπροστά και πίσω από τις κάμερες, θα ενισχύσει τις ψυχαγωγικές παραγωγές της εταιρείας με αρχή την εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου στον Αlpha. Θα ακολουθήσουν κι άλλες σημαντικές και γεμάτες εκπλήξεις συνεργασίες, σε νέες, καινοτόμες παραγωγές που έρχονται»!