«Θα τελειώσω την καριέρα μου με την...» - "Χαμός" με την επιστροφή της Κατερίνας Καινούργιου στα γραφεία του ALPHA

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα τελειώσω την καριέρα μου με την...» -

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης 23/8 βρέθηκε στα γραφεία του ALPHA, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για την εκπομπή της, Super Κατερίνα, που θα συνεχίσει για άλλη μία χρονιά.

Εκεί συνάντησε τους αγαπημένους της συνεργάτες και τους έπιασε ένα ένα για να πουν δυο λόγια για την νέα τους αρχή (δείτε εδώ ποιος προστέθηκε στην παρέα τους μετά από 9 χρόνια στο ΣΚΑΪ). Μάλιστα, ο Γιάννης Πουλόπουλος δήλωσε ξεκάθαρα πως έχει αποφασίσει ότι με την συγκεκριμένη παρουσιάστρια θα τελειώσει και την καριέρα του.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στον ALPHA

Με πορτοκαλί φόρεμα στο πλάι της νύφης - Τα πρώτα πλάνα της παρουσιάστριας ως κουμπάρα

Έφτασε η μεγάλη στιγμή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 20/8 έγινε κουμπάρα στον γάμο των δύο καλών της φίλων. Οι πρώτες φωτογραφίες και τα βίντεο από τις ετοιμασίες, στις οποίες βρέθηκε δίπλα στους φίλους του γαμπρού και έκανε "χαμό", την αναμονή, αλλά και το μυστήριο διέρρευσαν μέσα από το Instagram και έτσι πήραμε μία γεύση από αυτή την συγκινητική ημέρα για την παρουσιάστρια.

Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα συγκλονιστικό πορτοκαλί φόρεμα, με κατεβασμένους ώμους, και κοντό στο μπροστινό μέρος ώστε να φαίνονται τα πανύψηλα πέδιλα που διάλεξε, τα οποία ήταν σε νουντ χρωματισμούς, ενώ όσον αφορά τα μαλλιά της, θέλησε να τα κρατήσει ψηλά αφήνοντας μερικές τούφες να πέσουν στο πρόσωπό της, ενώ το μακιγιάζ της ήταν απαλό.

Η νύφη από την άλλη πλευρά, ήταν άκρως εντυπωσιακή, διότι το φόρεμά της είχε δαντέλα σε όλο το μήκος και το μακρύ πέπλο που επέλεξε ταίριαξε απίστευτα με ολόκληρο το σύνολο. Ο γαμπρός, από την άλλη, ήταν ντυμένος στα μαύρα, που έκανε αντίθεση με το φόρεμα της κουμπάρας.