Χαμογελάει και αφήνει πίσω τα παλιά - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Καινούργιου με τους νέους της συνεργάτες

Λαμπερή και έτοιμη για το «Super Κατερίνα»

Η Κατερίνα Καινούργιου άφησε πίσω τις διακοπές, τους χωρισμούς και γενικά ότι μπορεί να την κρατάει στάσιμη στη ζωή της και είναι έτοιμη για πρεμιέρα στη φετινή σεζόν της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου είναι η μεγάλη μέρα για αυτό και η ίδια και οι συνεργάτες της βρέθηκαν στα γραφεία του καναλιού για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Εκεί τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός και όπως θα δείτε και παρακάτω η παρουσιάστρια δείχνει πιο λαμπερή και στιλάτη από ποτέ.

Άλλωστε το δήλωσε και με τη χθεσινή της 1/9 ανάρτηση, ότι χρειάζεται να μείνουν πίσω όσα την στεναχώρησαν μέσα στο καλοκαίρι, μια έμμεση σπόντα θα έλεγε κανείς για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και την προσπάθεια επανασύνδεσης που δεν απέδωσε καρπούς. Εκείνη πάντως δεν ξεχνά να κάνει τις αναφορές της, ωστόσο σαν σωστή επαγγελματίας κοιτάει μπροστά.

Expand player

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη συνάντηση των συνεργατών της Super Κατερίνας

Βλέπουμε την ίδια με ένα εκπληκτικό πράσινο συνολάκι και πλατύ χαμόγελο, ενώ μαζί της ήταν και ο Γρηγόρης Γκουντάρας και οι άλλοι συνεργάτες.

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ : NDP

Η χαρά της δεν κρύβεται για την επιστροφή του Γκουντάρα

Έναν παλιό φίλο και συνεργάτη θα έχει τη χαρά να έχει και στη φετινή ομάδα της Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου, αφού όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα από την Barking Well Media στο δυναμικό της εντάσσεται ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Με ανάρτησή της στο instagram η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη χαρά της που ξανασυναντιούνται τηλεοπτικά.

Η Καινούργιου επέστρεψε για τα καλά από τις διακοπές της και είναι έτοιμη να κατακτήσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Δεν έχει σταματήσει να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο με τους συνεργάτες της στην εκπομπή, όπως επίσης και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες ο Alpha.

Έγραψε στο instagram η παρουσιάστρια:

Είναι κάποιοι φίλοι απο τη δουλειά που γίνονται φιλοι ζωής…έτσι κ μαζί σου @g.goudaras …δεν χαθήκαμε ποτέ, ακόμα κι όταν βρεθήκαμε σε διαφορετικά κανάλια κ εκπομπές. Είσαι ξεχωριστός επαγγελματίας κ ένας πραγματικά υπέροχος φίλος (κ σύζυγος κ μπαμπας!)
Σ αγαπώ κ μου ελειψες…καιρός λοιπόν να ξανασυναντηθούμε κ τηλεοπτικα…
Η εμπειρια σου,οι συμβουλές σου κ η αγάπη που μου έχεις με πήγαν πολύ μπροστά …
Ανυπομονώ λοιπόν φιλαράκι μου κ είμαι σίγουρη πως η χρόνια για την ομαδάρα μας θα είναι ακόμα πιο …super ! @superkaterinatv @alphatv @barkingwell_media

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου θα συζητηθεί όσο καμία άλλη - Τι θα φορέσει στην πρεμιέρα της εκπομπής της

Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε το εσωτερικό από το καμαρίνι της λίγο πριν την πρεμιέρα του "Super Κατερίνα"