"Έλιωνε" στο πλευρό της - Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξη Λιανού και Καραλέξη μετά τα βαφτίσια

Όσα είπαν για τη σχέση και την κόρη τους

Την κορούλα τους βάφτισαν ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα (δείτε πλάνα). Ο παρουσιαστής - τραγουδίστριας έλαμπε από ευτυχία δίπλα στην αγαπημένη του και τον καρπό του έρωτα τους.

Το ζευγάρι λοιπόν, μετά το μυστήριο έκανε δηλώσεις στις κάμερες, τις οποίες πρόβαλε σήμερα 3/9 η εκπομπή Open Weekend. Μίλησαν για την μικρή, τη σχέση τους, ενώ ο Λιανός σχολίασε και τηλεοπτική ζητήματα.

Expand player

Η πρώτη κοινή συνέντευξη Λιανού - Καραλέξη

«Το Ασημίνα είναι το αριστοκρατικό. Το Ασημούλα είναι το όνομα της μαμάς μου που θέλει να το ακούει. Η μικρή σήμερα έβαλε τα φορεματάκια της και ένιωθε πολύ χαρούμενη. Δεν ξέρουμε αν από τώρα έχει άποψη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει γούστο», σχολίασε το ζευγάρι.

Όσον αφορά το Survivor είπαν: «Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλος αποχωρισμός. Πηγαίνει ο Γιώργος, τακτοποιείται και μετά πηγαίνω και εγώ», ενώ ο παρουσιαστής τόνισε: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που προχωρά το Survivor και είμαι κομμάτι του, γιατί είναι κάτι που μου έχει ταιριάξει πάρα πολύ και χαίρομαι που προχωράμε».

Παντρεύονται μετά την βάφτιση της κόρης τους;

Εδώ και λίγο καιρό, ο Γιώργος Λιανός έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις με το Survivor και έτσι όλος ο χρόνος του έχει αφιερωθεί στην οικογένειά του, στα τρία παιδιά του από τον πρώτο γάμο του και στην 19 μηνών κόρη του, καρπό του έρωτά του με την Κωνσταντίνα Καραλάξη.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι και όλα τα παιδιά έκανα μαζί διακοπές στα ελληνικά νησιά (δείτε εδώ την εντυπωσιακή φωτογραφία της Κωνσταντίνας Καραλέξη με μαγιό), λίγο καιρό πριν πραγματοποιηθεί η βάφτιση της μικρής.

Όπως είχε αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει μόνο τη βάφτιση της μικρής τον Σεπτέμβριο και όχι τον θρησκευτικό τους γάμο όπως είχε αρχικά ακουστεί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμογελούν αγκαλιασμένοι - Το σπάνιο στιγμιότυπο του Γιώργου Λιανού με την σύντροφό του στη Σύμη

Με τζάκι και μεγάλο κήπο με γκαζόν - Το σπίτι που μένει ο Γιώργος Λιανός με την Καραλέξη και την κόρη τους