Λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz με καλεσμένο τον Πατούλη - Η νύφη ξεχώρισε με το δαντελένιο νυφικό της

Φωτογραφίες από το μυστήριο

Ένας πολύ λαμπερός γάμος πραγματοποιήθηκε στην ελληνική showbiz στην Αγία Τριάδα στον Πειραιά. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους είδαμε την Σάσα Σταμάτη (δείτε τις δηλώσεις που έκανε), τον Γιώργο Πατούλη, την Νόνη Δούνια και πολλούς άλλους.

Η νύφη ήταν εκείνη που ξεχώρισε μέσα στο παραμυθένιο και όλο δαντέλα νυφικό της. Ο γαμπρός την περίμενε με ανυπομονησία στην εκκλησία και μόλις έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της, τον πρόεδρο Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλη Κορκίδη, δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Expand player

Αυτό το ζευγάρι παντρεύτηκε

Ο λόγος για τον βουλευτή Α’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μελά και την εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα Κορκίδη. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Βρεττάκος.

NDPPHOTO

NDPPHOTO

NDPPHOTO

NDPPHOTO

Οι καλοντυμένες και οι κακοντυμένες του γάμου

Της Julie Saropoulos

Θα ξεκινήσω με την αγαπημένη μου εμφάνιση, η οποία δεν είναι άλλη από αυτήν της Σάσας Σταμάτη. Επέλεξε ένα συγκλονιστικό μαύρο φόρεμα, ασύμμετρο, με μία τιράντα, άνοιγμα στο πόδι και βολάν. Είναι πολύ μακρύ, με αποτέλεσμα να ακουμπάει στο πάτωμα. Ακολούθησε τη νέα τάση και έβαλε ζώνη πάνω από το φόρεμα (δες εδώ το big trend του φθινοπώρου), ενώ ολοκλήρωσε το look της με μαύρα υπέρκομψα γοβάκια-mules και ασημένιο τσαντάκι clutch.

Στα μαύρα ντύθηκε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, στο γάμο της Σταυρούλας Χρυσαείδη και του Παναγιώτη Τριβυζά (δες εδώ τις καλοντυμένες και τις κακοντυμένες).

Στη συνέχεια περνάμε στη Νόνη Δούνια, η οποία ποζάρει με τη Νίκη Κεραμέως. Η Νόνη εμφανίστηκε με ένα πολύ ρομαντικό, girly, μακρύ φόρεμα, με διαφάνειες, σε απαλό ροζ χρώμα. Το συνδύασε με ασημένια πέδιλα και μπεζ τσάντα. Πολύ ωραία εμφάνιση.

Από την άλλη, η Νίκη Καραμέως δε μου άρεσε καθόλου, καθώς επέλεξε ένα πολύ παλιομοδίτικο φόρεμα. Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω φόρεμα είναι κοντομάνικο, μακρύ, εμπριμέ, με τυπωμένα φύλλα, στα χρώματα του κόκκινου και του λευκού. Μπορούσε και καλύτερα.

Για το τέλος άφησα τη sexy εμφάνιση της Βάλιας Κυριαζή, η οποία πόζαρε με τον σύζυγο της και δήμαρχο του Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Επέλεξε ένα μαύρο, mini φόρεμα, με δαντέλα στο τελείωμα. Από πάνω προσέθεσε ένα ακόμη φόρεμα, το οποίο είναι διχτυωτό, με στρας σε όλο το μήκος του. Ολοκλήρωσε το look της με μακρύ μαύρο μπλέιζερ και ροζ τσαντάκι.

Το μόνο που θα άλλαζα σε αυτή την εμφάνιση είναι σίγουρα το χρώμα της τσάντας και το μαύρο φόρεμα θα το ήθελα χωρίς τη δαντέλα. Η λεπτομέρεια του δεύτερου, διχτυωτού φορέματος μου άρεσε πάρα πολύ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλαμπαν από χαρά - Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής παντρεύτηκε κρυφά - Έλαμπε η νύφη μέσα στο παραμυθένιο νυφικό της