Ένιωσαν αμηχανία μέχρι και οι δημοσιογράφοι - Η πρώτη δήλωση του Μαυρίδη για την επανασύνδεση με τον Τανιμανίδη

Ήταν καλεσμένος στα βαφτίσια των διδύμων

Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν ο μόνος άνθρωπος που δεν περιμέναμε να δούμε στα βαφτίσια των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα (δείτε φωτογραφίες). Οι δυο πρώην συνεργάτες που ήταν κολλητοί φίλοι τσακώθηκαν και απομακρύνθηκαν για πολλά χρόνια.

Πρώτη φορά μετά το World Party λοιπόν, τους είδαμε το απόγευμα του Σαββάτου στη Μύκονο. Μάλιστα, η κάμερα του Mykonos live tv τους απαθανάτισε να έχουν τετ α τετ λίγο πιο μακριά από τον κόσμο.

Expand player

Η πρώτη δήλωση του Μαυρίδη για τον Τανιμανίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day όπου είπε για τα βαφτίσια «Ήρθαμε να ευχηθούμε στους γονείς, στα παιδιά να είναι ευτυχισμένα, υγιή, οι νονοί πάντα άξιοι και να είναι χαρούμενη η οικογένεια και περήφανοι για τα παιδάκια τους», ενώ όταν τον ρώτησαν για το γεγονός πως πήγε στα βαφτίσια αρκέστηκε να πει ένα «ναι» και η αμηχανία ήταν πολύ έντονη.

Ο "βαρύς" χορός του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στο γλέντι για τη βάφτιση των διδύμων

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου 17/9 στη Μύκονο στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας στον Πλατύ Γυαλό τις δίδυμες κόρες τους οι οποίες έχουν από τέσσερις νονούς (δείτε τους όλους εδώ).

Η τρυφερή μανούλα η οποία έλαμπε μέσα στο φόρεμα της δημιουργία Celia Kritharioti, ενώ ο παρουσιαστής έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό των γυναικών της ζωής του.

Μετά το μυστήριο, πραγματοποιήθηκε γλέντι στο beach bar SantAnna. Στα social media αναρτήθηκαν διάφορα βίντεο και φωτογραφίες, ενώ το πιο δημοφιλή είναι με το χορό Σάκη και Χριστίνας.

Το ζευγάρι χόρεψε το Ζορμπά και όλοι τους χειροκροτούσαν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άρχισαν τα πείσματα για τις δίδυμες της Χριστίνας Μπόμπα και του Τανιμανίδη

Έτσι της έδειξε την αγάπη του - Το ιδιαίτερο ''διαμάντι'' που έδωσε ο Τανιμανίδης στη Μπόμπα στην Ισλανδία