Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Σάκη Τανιμανίδη υπό τη συνοδεία μπουζουκιού - Έπεσαν κάτω και τον χειροκροτούσαν

Χόρεψε και η Μπόμπα με τον πατέρα του

Τα δυο αγγελούδια τους βάφτισαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα στο νησί των ανέμων με 8 συνολικά νονούς, δηλαδή από 4 η κάθε μια. Ανάμεσα μάλιστα στους καλεσμένους βρέθηκε και ο Γιώργος Μαυρίδης, με τον οποίο φαίνεται πως είναι και πάλι φίλοι (δείτε φωτογραφίες).

Στο γλέντι επικράτησε χαμός. Όλοι ήταν όρθιοι και χόρευαν. ενώ τις εντυπώσεις τράβηξε ο παρουσιαστής με το ζεϊμπέκικο του. Φίλοι και συγγενείς σηκώθηκαν και τον χειροκροτούσαν.

Expand player

Το ζεϊμπέκικο του Τανιμανίδη στη βάφτιση

Ωστόσο, στην πίστα για να χορέψουν σηκώθηκαν και η Χριστίνα Μπόμπα με τον πεθερό της. Η Χριστίνα και τον κ. Θανάση έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και αυτό φάνηκε και από το βίντεο που δημοσίευσε η αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη.

Καλοντυμένες και κακοντυμένες

Από την Julie Saropoulos

Δε θα μπορούσα να μη ξεκινήσω με τη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία έλαμψε με την επιλογή του φορέματος της. Είναι δημιουργία της ταλαντούχας σχεδιάστριας μόδας, Σίλιας Κριθαριώτη, maxi, διάφανο, με λουλούδια σε όλο το μήκος του, σε ροζ και λευκό χρώμα και περιλαμβάνει εσωτερικό μπεζ μεσοφόρι. Εάν όχι μία η καλύτερη, είναι μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της. Τα μαλλιά της τα μάζεψε χαλαρά πίσω, ενώ το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ.

Δες εδώ και την εμφάνιση της σε γάμο φιλικού τους ζευγαριού την περασμένη εβδομάδα, και το φόρεμα που σου προτείνω για να αντιγράψεις το στιλ της.

Στη βάφτιση παρευρέθηκαν και οι φίλοι τους, το ζευγάρι Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και Ηλίας Μπόγδανος. Η Αλεξάνδρα επέλεξε μία λευκή ολόσωμμη φόρμα, στράπλες, σατινέ, την οποία συνδύασε με flat παντόφλες και την λαχανί τσάντα, με στρας από το Zara, που σου πρότεινα πρόσφατα (βρες εδώ τον κωδικό της και δες ακόμη 2 παρόμοιες που σου προτείνω).

Θα προτιμούσα σίγουρα ένα άλλο ζευγάρι παπούτσια και ίσως διαφορετικά μαλλιά. Γενικά δεν τρελάθηκα με την εμφάνιση της... θα μπορούσε και καλύτερα.

Στη συνέχεια περνάμε στη Μαρίνα Βερνίκου, η οποία ποζάρει με τον Γιώργο Ντάβλα. Έκανε μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, καθώς και αυτή επέλεξε ένα see through item, την μπλούζα της, η οποία είναι πολύ όμορφη και ιδιαίτερη. Την συνδύασε με ένα σαμπανιζέ, σατέν, wide leg παντελόνι και μεταλλιζέ ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη, Ματούλα Τανιμανίδη, ήταν πολύ όμορφη, μέσα στο κόκκινο, maxi φόρεμα που επέλεξε. Έχει λεπτομέρειες από λουλούδια, με ραμμένες χάντρες στο πλάι του φορέματος και της πάει πολύ.

Αφού σχολιάσαμε την μητέρα του Σάκη, θα ολοκληρώσουμε με την αδερφή του, Κασσιανή Τανιμανίδη. Εμφανίστηκε με ένα maxi, σαμπανιζέ, με shimmer φόρεμα, το οποίο είναι cut out, με κοψίματα στο πλάι. Το συνδύασε με τσάντα crossbody, με tribal σχέδια, η οποία δεν ταιριάζει δυστυχώς καθόλου. Θα μπορούσε να φορέσει μία τσάντα όπως της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου που είδαμε προηγουμένως ή μία από αυτές που σου πρότεινα πρόσφατα, από το Zara (δες τες εδώ).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είστε το φως της ζωής μας» - Η πρώτη ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα μετά την βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών της

Άφησαν στην άκρη τις διαφωνίες τους - Ο Μαυρίδης στο πλευρό του Τανιμανίδη στην βάφτιση των κοριτσιών του