Νέος ''πονοκέφαλος'' για Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά - Το νυχτερινό κέντρο τους ετοιμάζει αγωγή με πολλά μηδενικά

Αν χάσουν τη δίκη θα είναι δύσκολα τα πράγματα

NDP

Δεν φαίνεται να έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Σχοινά και της Γαρμπή και από την άλλη του νυχτερινού κέντρου, στο οποίο θα εμφανίζονταν ο πρώτος μαζί με τον Μαζωνάκη. Αιτία η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο καλλιτεχνών που έγινε λόγω της αναβολής της πρεμιέρας πολλαπλές φορές, αλλά και λόγω διαφωνιών επί του προγράμματος.

Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι τα πράγματα θα τελείωναν στην πρώτη αγωγή που κατέθεσε το κέντρο ύψους 60.000 ευρώ, ο δικηγόρος της επιχείρησης Νίκος Αγαπηνός, ενημέρωσε ότι ο πελάτης του θα κινηθεί εκ νέου νομικά, ζητώντας από Σχοινά και Γαρμπή ένα ποσό με πολλά μηδενικά. Υπενθυμίζεται ότι ο Διονύσης Σχοινάς ήταν εκείνος που ζήτησε τη λύση της συνεργασίας για τους λόγους που εξηγεί και στην ανάρτησή του.

Expand player

Νέα αγωγή από το νυχτερινό κέντρο ενάντια σε Γαρμπή και Σχοινά

Είπε μιλώντας στο «Happy Day» ο γνωστός νομικός:

«Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

«Ο επιχειρηματίας αξιώνει διαφυγόντα κέρδη, αποκατάσταση ηθικής βλάβης και 40.000€που είχε λάβει ο Διονύσης Σχοινάς. Υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη υπάρχουν αξιώσεις για ηθική βλάβη, γιατί η επιχείρηση έμεινε έκθετη στο κοινό, φάνηκε αναξιόπιστη. Έχω ζητήσει από την επιχείρηση να έχω τα έσοδα και τα έξοδα στην προ covid εποχή, τα οποία θα συγκρίνουμε με τα επίσημα έξοδα τις επιχείρησης την αντιστοιχεί περίοδο και έτσι θα διεκδικηθούν και τα ποσά από τον Διονύση Σχοινά. Ο κύριος Τσακουμάκος έκανε πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον Διονύση Σχοινά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντησε».

Για το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Στην αντεπίθεση Γαρμπή και Σχοινάς

Στο χθεσινό επεισόδιο 21/9 της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως μετά το εξώδικο που έλαβαν, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ετοιμάζονται να απαντήσουν επίσης με εξώδικο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι δύο καλλιτέχνες συζητούν με τους δικηγόρους τους για το θέμα και όπως φαίνεται, όλα θα λυθούν όλα στα δικαστήρια, εάν δεν υπάρξει κάποια εξωδικαστική συμφωνία.

Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Διονύσης Σχοινάς μετά το άδοξο τέλος της συνεργίας του με τον Γιώργο Μαζωνάκη θα συνεργαστεί με την Demy.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δεν έχασε λεπτό μετά το ''ναυάγιο'' με τον Γιώργο Μαζωνάκη - Αυτή η τραγουδίστρια θα βρεθεί στο πλάι του Διονύση Σχοινά

''Πάντα φταίει αυτός ο κάποιος'' - Η απάντηση της Καίτης Γαρμπή μετά το μουσικό διαζύγιο Σχοινά και Μαζωνάκη