«Ήμουν μέσα στον τοκετό και...» - Η αποκάλυψη του Μιχάλη Ζαμπίδη για τον ερχομό των μωρών του

«Έκοψα και τους δύο ομφάλιους λώρους»

Στην εκπομπή Πρωινό μας και στην Ελένη Μουστάκη μίλησε το πρωί της Πέμπτης 29/9 ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο του γυμναστήριο, τα παιδικά του χρόνια και τις δίδυμες κόρες του, στις οποίες αναφέρεται συχνά.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ζαμπίδη

«Αν οι κόρες μου ερχόταν να μου πουν πως θέλουν να γίνουν αθλήτριες του kick boxing… με χαρά. Δεν θα ήθελα να τις δω να χτυπιούνται, αλλά ό,τι τις κάνει ευτυχισμένες.

Expand player

Η Μαρία γέννησε τα δίδυμα και μετά από μία εβδομάδα περίπου επανήλθε στα κιλά της. Ήμουν μέσα στον τοκετό και το βίωσα σαν αγώνα, χαίρομαι ιδιαίτερα που ήμουν εκεί, έκοψα και τους δύο ομφάλιους λώρους.

Μου χαμογελάνε συνέχεια, μου αρέσει όταν τις ξυπνάω να φάνε και περιμένω να δω την πρώτη τους αντίδραση όταν δουν ότι θα φάνε, εκεί χαμογελάνε κι εγώ λιώνω», είπε ο ίδιος.

Η πρώτη συνέντευξη του Ζαμπίδη με την σύντροφό του

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε για πρώτη φορά το μεσημέρι της Πέμπτης 8/9 ο Μιχάλης Ζαμπίδης μαζί με τη σύντροφο του, Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, μετά τον ερχομό των διδύμων κοριτσιών τους, τον προηγούμενο Μάη -δείτε εδώ μια κοινή φωτογραφία τους-.

«Πριν τρεισήμισι μήνες γεννήσαμε δυο πανέμορφα κοριτσάκια και είναι μεγάλη η χαρά μας», ανέφερε αρχικά η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου ενώ με την σειρά του ο Μιχάλης Ζαμπίδης είπε: «Τα παιδιά είναι τεράστιο «σχολείο» και σε γλυκαίνουν. Δεν περίμενα ότι θα μου δώσουν τεράστιο κίνητρο για να κάνω πράγματα κι όταν κλαίνε τα μωράς τα παίρνω αγκαλιά και τους λέω ”μην ανησυχείτε είναι ο μπαμπάς εδώ”»

«Όλοι έχουμε κάλους και κακούς εαυτούς. Η Μαρία μου βγάζει καλές πλευρές του εαυτού μου», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Για τα επαγγελματικά μου όνειρα ο Μιχάλης Ζαμπίδης είπε: «Το όνειρο του Μιχάλη Ζαμπίδη έγινε πραγματικότητα: το πρώτο εξάστερο γυμναστήριο στο ΟΑΚΑ.»

Για το κομμάτι του αθλητισμού στην ζωή των παιδιών: «H άθληση γίνεται οικογενειακή υπόθεση. Όσο οι γονείς γυμνάζονται τα παιδιά μαθαίνουν παίζουν και αθλούνται»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μιχάλης Ζαμπίδης: Με μικροσκοπικά φορμάκια στα χέρια και παιχνίδια για τις κόρες του - Αποκλειστικές φωτογραφίες

«Έλιωσε» το Instagram - Η υπέροχη ανάρτηση του Μιχάλη Ζαμπίδη με τις κόρες του για τη Γιορτή του Πατέρα