Μιχάλης Ζαμπίδης: Με μικροσκοπικά φορμάκια στα χέρια και παιχνίδια για τις κόρες του - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τα πρώτα του ψώνια μετά την γέννηση των παιδιών του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιχάλης Ζαμπίδης: Με μικροσκοπικά φορμάκια στα χέρια και παιχνίδια για τις κόρες του - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά σε δύο πανέμορφα κοριτσάκια και αφού η γυναίκα του πήρε εξιτήριο, ύστερα από μία μικρή ταλαιπωρία, ο ίδιος έτρεξε αμέσως στα μαγαζιά να ψωνίζει ρούχα, παιχνίδια και ό,τι είναι απαραίτητο για τα μικρά παιδιά του.

Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε στο κατάστημα Λητώ, την ώρα που κρατούσε στα χέρια του μικροσκοπικά ρουχαλάκια και παιχνίδια, καθώς παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα πολύ μικρές, χρειάζονται πολλές αλλαξιές, γιατί θα λερώνονται συχνά, ενώ τα παιχνίδια θα βοηθούν στο να μένουν απασχολημένες για λίγο, αλλά θα τους μείνουν και για όταν θα αρχίσουν να μεγαλώνουν και να καταλαβαίνουν περισσότερα.

Τα πρώτα ψώνια του Μιχάλη Ζαμπίδη ως μπαμπάς

Η εικόνα του πρωταθλητή είναι πολύ συγκινητική και φαίνεται πως θέλει να γίνει ένας πολύ καλός και αφοσιωμένος μπαμπας, την ίδια στιγμή που η σύντροφός του είναι πολύ τυχερή που έχει έναν άντρα που την βοηθάει σε όλα.

Μιχάλης Ζαμπίδης

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ψωνίζει για τα παιδιά του

Τα πρώτα ψώνια του Μιχάλη Ζαμπίδη για τα παιδιά του

«Ήμουν μέσα στον τοκετό...»

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης (17/5) ο Μιχάλης Ζαμπίδης, μόλις λίγες ώρες μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του.

«Τις γνωρίσαμε την Κυριακή. Πολύ ωραία εμπειρία, δεν ξέρω πώς να το επικοινωνήσω. Είναι τρομερό να έχεις δύο μικρά πλασματάκια στα χέρια σου που είναι από εσένα και τη σύντροφό σου. Ήμουν μέσα στον τοκετό, έκοψα τον ομφάλιο και τις δύο φορές.

Ήμουν ήρεμος και μου έκανε εντύπωση. Δεν περίμενα να έχω ένταση, ένταση σε mood αγώνα και είχε και υπέρβαση από τη Μαρία», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης ενώ η γιατρός που έφερε στον κόσμο τα παιδιά αποκάλυψε πως η Μαρία γέννησε φυσιολογικά και η μητέρα ήταν πάρα πολύ δυνατή και ψύχραιμη.

Μιχάλης Ζαμπίδης σύντροφος

«Είμαστε σε έρευνα για το όνομα. Τώρα ξεκινάμε να έχουμε έμπνευση. Με τρεις γυναίκες στο πλευρό μου αισθάνομαι πολύ όμορφα αλλά έχω κάποιες παραπάνω ευθύνες. Τώρα πια σκέφτομαι δύο φορές παραπάνω για να έχουμε μία όμορφη ζωή και να μην τους λείψει κάτι», ανέφερε κλείνοντας ο πυγμάχος.