Είναι τόσο μικρές που χάνονται στην αγκαλιά του - Η τρυφερή φωτογραφία του Ζαμπίδη με τις δίδυμες κορούλες του

Στοργικός πατέρας ο Iron Mike

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Είναι τόσο μικρές που χάνονται στην αγκαλιά του - Η τρυφερή φωτογραφία του Ζαμπίδη με τις δίδυμες κορούλες του

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει ο πρωταθλητής του kick - boxing Μιχάλης Ζαμπίδης, αφού απέκτησαν δυο δίδυμα κοριτσάκια με τη σύζυγό του Μαρία και από τότε ο πατρικός ρόλος τον έχει κερδίσει και με το παραπάνω. Πετώντας από πάνω του το ατσάλινο προσωπείο με το οποίο τον έχουμε συνηθίσει στα ρινγκ, ανέβασε μια φωτογραφία με τις μικρές, που όπως θα δείτε χάνονται στην αγκαλιά του.

Η έλευσή τους έφερε μεγάλη ευτυχία στο ζευγάρι, παρά κάποιες αρχικές μικροδυσκολίες που τους κράτησαν λίγο παραπάνω στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα οι μικρούλες γεννήθηκαν λίγο πιο ελαφριές από το αναμενόμενο, επομένως για λόγους ασφαλείας έμειναν μέσα μαζί με τη μαμά τους. Ωστόσο πλέον είναι ασφαλείς στο σπίτι και συνθέτουν μια πολύ αγαπημένη οικογένεια.

Η τρυφερή φωτογραφία του Μιχάλη Ζαμπίδη με τις δίδυμες κορούλες του

«Καλό μήνα κι από εμάς! Γεμάτο όρεξη, δημιουργία και αποτελεσματικότητα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ντυμένος με την αθλητική του περιβολή και τα γάντια του, ο iron mike της κρατάει στα χέρια του με τις ίδιες να χάνονται στο πλάνο λόγω μεγέθους!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αγκαλιά με τις κορούλες του

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: EUROKINISSI / ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ: INSTEGRAM IRON MIKE ZAMPIDIS

Έζησε από μέσα τον τοκετό της συζύγου του

Στην εκπομπή Happy Day είχε μιλήσει το πρωί της Τρίτης (17/5) ο Μιχάλης Ζαμπίδης, μόλις λίγες ώρες μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του.

«Τις γνωρίσαμε την Κυριακή. Πολύ ωραία εμπειρία, δεν ξέρω πώς να το επικοινωνήσω. Είναι τρομερό να έχεις δύο μικρά πλασματάκια στα χέρια σου που είναι από εσένα και τη σύντροφό σου. Ήμουν μέσα στον τοκετό, έκοψα τον ομφάλιο και τις δύο φορές.

Ήμουν ήρεμος και μου έκανε εντύπωση. Δεν περίμενα να έχω ένταση, ένταση σε mood αγώνα και είχε και υπέρβαση από τη Μαρία», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης ενώ η γιατρός που έφερε στον κόσμο τα παιδιά αποκάλυψε πως η Μαρία γέννησε φυσιολογικά και η μητέρα ήταν πάρα πολύ δυνατή και ψύχραιμη.

«Είμαστε σε έρευνα για το όνομα. Τώρα ξεκινάμε να έχουμε έμπνευση. Με τρεις γυναίκες στο πλευρό μου αισθάνομαι πολύ όμορφα αλλά έχω κάποιες παραπάνω ευθύνες. Τώρα πια σκέφτομαι δύο φορές παραπάνω για να έχουμε μία όμορφη ζωή και να μην τους λείψει κάτι», ανέφερε κλείνοντας ο πυγμάχος.