Δεν σταμάτησε να κλαίει - Το συγκλονιστικό βίντεο της Άννας Μπεζάν κατά την διάρκεια του τοκετού

Τα στιγμιότυπα μέσα από το μαιευτήριο

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας 3/10 η Άννα Μπεζάν, η οποία πριν μερικές μέρες έφερε στον κόσμο το μωράκι της, με την ίδια και τον Δημήτρη Παππά να γίνονται για πρώτη φορά γονείς (δείτε εδώ το βίντεο έξω από το μαιευτήριο).

Η νεαρή ηθοποιός συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο από τον τοκετό, λίγα δευτερόλεπτα μετά τον ερχομό του παιδιού της, με την ίδια να είναι φανερά συγκινημένη, μιας και δεν σταμάτησε να κλαίει.

Expand player

Παράλληλα, μοιράστηκε και μερικές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της και το ιατρικό προσωπικό, μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, τις οποίες και συνόδευσε με ένα άκρως συγκινητικό κείμενο.

Το συγκλονιστικό βίντεο της Άννας Μπεζάν κατά την διάρκεια του τοκετού

«Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα και τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα! Αυτοί οι δυο άνθρωποι ο άντρας μου πια και το παιδάκι μας είναι τα δώρα που δεν τόλμησα να ζητήσω από τη ζωή και μου δόθηκαν απλόχερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει μόνο από αγάπη και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στη πραγματικότητα στην οποία έχω πλέον τη «δικη μου» οικογένεια, πέρα από την οικογένεια που γεννιόμαστε αυτοί είναι οι άνθρωποι που με ένα μαγικό τρόπο κάλεσα και βρήκα σε αυτή τη ζωή και το συναίσθημα είναι απερίγραπτο! Μικρό μας πλασματάκι έγινες ένας νέος δρομος να βαδίσω, με έκανες μεσα σε μια στιγμούλα να ξεχάσω τα πάντα, να ονειρεύομαι για πάντα και να επιθυμώ να σου χαρίσω κάθε χαμόγελο του κόσμου. Καλώς όρισες χριστινακι μας στην πιο τρελή τρελή οικογένεια.

Ευχαριστούμε πολύ το ΙΑΣΩ και όλο το προσωπικό για την άριστη φιλοξενία και εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα.
Ευχαριστω τον φανταστικό γιατρό μου, τον προσωπικό θεό μου Μιχάλη Παναγιώτοπουλο και την πιο δυναμική και υποστηρικτική μαία @ioannadim21. Εμπιστευτήκαμε το μεγαλύτερο μαιευτήριο της Ελλάδας και για αυτό τον λόγο νιώσαμε από την πρώτη στιγμή ασφάλεια! Όλη η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Άννα Μπεζάν.

Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Παππά μετά τον ερχομό της εγγονής της

Το πρωί της Δευτέρας (26/9) η Χριστίνα Παππά παραχώρησε δηλώσεις μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή, «Πρωινό μας» όπου μεταξύ άλλων δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της καθώς ήρθε στον κόσμο το εγγονάκι της.

«Υγεία ευλογία και τύχη να έχει το μωράκι. Τυχερό να είναι. Αισθάνομαι υπέροχα. Η Άννα είναι μια χαρά, πολύ δυνατή. Κλαίγαμε 24 ώρες όλοι μαζί αγκαλιά. Είναι κάτι το απίστευτο, κρίμα που δε μπορείτε να με δείτε. Είναι άλλο πράγμα, σαν να έχω ξανανιώσει. Είναι πανέμορφη, μια κούκλα.

Νόμιζα ότι κρατάω στην αγκαλιά μου άγγελο. Είναι ειλικρινά δυο φορές παιδί μου. Σε κάθε καλό ή άσχημο, είσαι με την οικογένεια. Όταν με το καλό βγουν από το νοσοκομείο και πάνε σπίτι, έτσι και αλλιώς με έχουν ζητήσει και οι ίδιοι για βοήθεια.

Δεν είμαι η παρεμβατική πεθερά που θα πάω με το ζόρι. Το γιαγιά δε μου αρέσει έτσι κι αλλιώς, προτιμώ το Χριστίνα. Όπως ο Δημήτρης τη μητέρα μου δε τη φωνάζει γιαγιά. Το γιαγιά που γίνομαι είναι μεγάλη χαρά, αλλά μου αρέσει να με φωνάζει Χριστίνα. Η χαρά είναι μεγάλη, δε φαντάζεστε το κλάμα και τη συγκίνηση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκινήθηκε μπροστά στις κάμερες η Χριστίνα Παππά μετά από τον ερχομό της εγγονής της - «Θα έχει το όνομά μου»

Εξιτήριο για την Άννα Μπεζάν και τη νεογέννητη κόρη της - Στο πλευρό της ο Δημήτρης με την Χριστίνα Παππά