«Δεν είναι αυτή η στιγμή πολύ καλή...» - Η αναφορά της Σίσσυς Χρηστιδου στην δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Όταν περάσει η θαλασσοταραχή...»

Πρεμιέρα έχει σήμερα 9/10 η εκπομπή Fishy του Γιάννη Τσιμιτσέλη, με πρώτη καλεσμένη την Ελένη Μενεγάκη (δείτε ένα αποκλειστικό απόσπασμα). Φυσικά, η συνέντευξη αυτή της παρουσιάστριας στον ηθοποιό συζητήθηκε πολύ, ειδικά στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως η ίδια τηλεοπτικά δίνει συνέντευξη μόνο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη κι εκείνη τη στιγμή ο άνθρωπος που κλείνει τους καλεσμένους έστειλε μήνυμα στην πρώτη, λέγοντάς της πως την περιμένουν.

Expand player

Τότε, η Σίσσυ Χρηστίδου αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση λέγοντας πως θα πάει όταν περάσει η θαλασσοταραχή μιας και αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την ίδια καθώς βρίσκεται σε μια έντονη δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη για τη διατροφή και την επιμέλεια των δυο παιδιών τους.

Η έμμεση αναφορά της Σίσσυς Χρηστιδου στην δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν είναι αυτή η στιγμή πολύ καλή. Όταν περάσει η μπουνάτσα, η τρικυμία, η θαλασσοταραχή, θα έρθω» είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τι είπε χθες στην έναρξη της εκπομπής για την δύσκολη εβδομάδα που πέρασε

Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά ζήτησε την συνεπιμέλεια των παιδιών τους, η οποία αν γίνει δεκτή από το δικαστήριο, αναμένεται να αλλάξουν όλα (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μάλιστα, στην έναρξη της 8/10 της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι», η παρουσιάστρια καλημέρισε τους τηλεθεατές, ούσα ντυμένη με αυστηρό ύφος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλημέρα, καλώς ήρθατε στην παρέα μας. Χαρούμενο Σαββατοκύριακο να έχουμε. Τι να σας πω και εγώ τώρα, που λέει και η Φαίη. Ωραία ατάκα αυτή. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, καταλαβαίνετε πολύ περισσότερα από μόνοι σας».

Αμέσως μετά ξεκίνησε κανονικά η ροή της εκπομπής, χωρίς να κάνει κάποιο παραπάνω σχόλιο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε στείλει εξώδικο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου - Όλο το παρασκήνιο

«Δεν μπορώ να είμαι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Θοδωρή Μαραντίνη