Στιγμές ευτυχίας για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο - Η φωτογραφία με την αποκάλυψη

Ιδιαίτερη η σημερινή μέρα για το ζευγάρι

NDP Photos

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 19/10 μέρα για την Βάσω Λασκαράκη, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της. Όπως ήταν αναμενόμενο δέχεται από το πρωί τις ευχές των φίλων, συγγενών και θαυμαστών της.

Τις πιο τρυφερές ευχές όμως τις πήρε από τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, ο οποίος της ευχήθηκε δημόσια προχωρώντας σε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ και μερικές φωτογραφίες από τον γάμο τους που είχαν συζητηθεί πολύ).

Expand player

Οι ευχές του Λευτέρη Σουλτάτου στην Βάσω Λασκαράκη

«Ποια μαντινάδα να σου πω για τα γενέθλιά σου που να ταιριάζει στην πρεπιά μα και στην ομορφιά σου. Μια ευχή μονάχα θα σου πω μα θα 'ν' απ' την καρδιά μου, ό,τι ποθείς κι ό,τι ζητάς να το 'χεις κοπελιά μου. Χρόνια πολλά γυναικάρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Οι σχέσεις της Βάσως Λασκαράκη με τον πατέρα του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2019 και έκτοτε είναι αχώριστοι. Οι δυο τους περνούν το μεγαλύτερος μέρος της μέρας τους μαζί, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκονται διακοπές στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του γνωστού σεφ, ενώ μαζί τους βρέθηκαν και οι κουμπάροι τους, Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι κάθε καλοκαίρι ταξιδεύει στην Κρήτη και περνάει εκεί τις διακοπές του. Διαθέτουν άλλωστε και ένα υπέροχο σπίτι (δείτε εδώ φωτογραφίες), ενώ πάντα μαζί τους βρίσκεται και η κόρη της ηθοποιού Εύα (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει).

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει μεγάλη αδυναμία στους δικούς του, ενώ είναι ίδιος με τον αγαπημένο του πατέρα. Εκείνος από τη μεριά του είναι ενεργός στα social media και έχει δείξει πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις του, πόση αδυναμία έχει στη νύφη του, Βάσω Λασκαράκη.

Μάλιστα έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στο πλευρό της, ενώ πριν από λίγες ώρες, φωτογραφήθηκε και με την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγό της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τρελά ερωτευμένος ο Λευτέρης Σουλτάτος με την Βάσω Λασκαράκη: Η κίνηση που δεν έμεινε απαρατήρητη

''Πάνω από όλα για μένα...'' - ''Έλιωσε'' μιλώντας για τον Σουλτάτο η Βάσω Λασκαράκη