Το ανακοίνωσε απρόσμενα η Φαίη Σκορδά στο "Πρωινό μας" - «Η Βάλια Χατζηθεοδώρου...»

Χαρές για την παρουσιάστρια

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας και έκατσε με την Φαίη Σκορδά στο σαλόνι με σκοπό να συζητήσουν τα επαγγελματικά της βήματα αλλά και τα προσωπικά της, αφού τα τελευταία χρόνια είναι φουλ ερωτευμένη με τον Πέτρο Πυλαρινό (δείτε την με φουσκωμένη κοιλίτσα και την αντίδραση του καλού της).

Κατά τη διάρκεια ωστόσο της συζήτησης τους, η παρουσιάστρια έκανε μια απρόσμενη ανακοίνωση που την έφερε σε αμηχανία, καθώς δεν περίμενε πως θα ειπωθεί στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Expand player

Η ανακοίνωση της Σκορδά για την Χατζηθεοδώρου

«Η Βάλια Χατζηθεοδώρου θα είναι στα backstage του The Voice» ανακοίνωσε η Φαίη Σκορδά, με την Βάλια Χατζηθεοδώρου να χαμογελάει αμήχανα, ωστόσο, να μην επιβεβαιώνει ή διαψεύδει την είδηση.

Τι έλεγε για το The Voice πριν από λίγες ημέρες η Βάλια

Είχε αναφερθεί συγκεκριμένα στην παρουσίαση και τον ρόλο της στα σόου που έχει συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια, δίνοντας μία αφοπλιστική απάντηση σε όσα έχουν ακουστεί (δείτε εδώ τις κατηγορίες που της απέδωσαν).

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως θεωρεί ότι μέχρι τώρα ήταν πάντα σωστή στις συνεργασίες της και δεν μπορεί να γνωρίζει ποιος αποφασίζει εάν θα μείνει ή όχι κάθε φορά, ωστόσο αντιλαμβάνεται ότι οι θέσεις δεν ανήκουν σε κανένα και γι' αυτό προχωρά παρακάτω.

«Είχα κάνει συζητήσεις και νομίζω πήγαν καλά. Στις συνεργασίες πάντα μπορεί για κάποιους λόγους να μην τα βρεις, να μην προχωρήσουν, αλλά ισχύει ότι είχα κάνει συζητήσεις για διάφορα πρότζεκτ που δεν έγιναν, αλλά δεν πειράζει», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την αντικαταστάτριά της στο μουσικό παιχνίδι: «Από την πλευρά μου δεν νιώθω ότι έχω κάνει κάποιο λάθος και από τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν, θεωρώ ότι όλα έχουν πάει πάρα πολύ καλά».

«Νιώθω ότι δεν είμαι η αρμόδια για να πω εγώ αν θα είμαι ή όχι στο The Voice. Τιμώ πάρα πολύ τους ανθρώπους για τους οποίους έχω δουλέψει είτε δουλεύω είτε έχω δουλέψει στο παρελθόν. Μου έγινε μια ανάθεση ενός ρόλου, τα πήγα πολύ καλά, έγινε τελευταία στιγμή, δεν το είχα ξανακάνει και για εμένα ήταν μια νέα συνθήκη», συμπλήρωσε έπειτα.

Και κατέληξε: «Εμένα δεν με ενοχλεί να ακούγεται ότι θα το κάνει κάποιος άλλος γιατί εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω συμφωνήσει κάτι με την παραγωγή. Δεν μας ανήκει καμία θέση, αλλά εχθές ένιωσα λίγο άσχημα γιατί είδα μια εκπομπή που σχολίαζαν το κατά πόσο είμαι ικανή και άλλα τέτοια. Νομίζω ότι όλα αυτά είναι πολύ παλιά, δεν πας να δείξεις έναν άνθρωπο με το χέρι για τη δουλειά του, μπορείς να πεις αν σου αρέσει ή αν δεν σου αρέσει, δεν είναι ανάγκη να μπει και το προσβλητικό σχόλιο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν νιώθω ακόμα έτοιμη...» - Σύννεφα στη σχέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου και του Πέτρου Πυλαρινού;

Κούκλος μελαχρινός: Ο επιχειρηματίας σύντροφος της Βάλιας Χατζηθεοδώρου πριν τον Πέτρο Πυλαρινό