Κούκλος μελαχρινός: Ο επιχειρηματίας σύντροφος της Βάλιας Χατζηθεοδώρου πριν τον Πέτρο Πυλαρινό

Τον θυμάστε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κούκλος μελαχρινός: Ο επιχειρηματίας σύντροφος της Βάλιας Χατζηθεοδώρου πριν τον Πέτρο Πυλαρινό

Το 2019 η Βάλια Χατζηθεοδώρου, που εμφανίστηκε στο πρόγραμμα του Star, στον Τροχό της Τύχης, έκλεψε τις εντυπώσεις Η ξανθιά καλλονή, που βρισκόταν τότε καθημερινά στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη αντικαθιστώντας την Ιωσηφίνα Τζουγανάκη, απασχόλησε πολύ τα μέσα και τα απασχολεί μέχρι και σήμερα.

Τώρα μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό του Πέτρου Πυλαρινού (δείτε εδώ τρυφερές φωτογραφίες από τις διακοπές τους) αλλά τότε υπήρχε έντονα η φήμη για σύντομο ειδύλλιο με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό, κάτι τέτοιο όμως δεν ίσχυε τελικά, αφού η όμορφη Βάλια διατηρούσε δεσμό, και σοβαρό. Συγκεκριμένα, ήταν σε σχέση με τον επιχειρηματία Σταμάτη Γκαρώνη, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της Real τότε, oι δυο τους συμπλήρωναν τέσσερα χρόνια μαζί και όσοι τους γνώριζαν εύχονταν σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ τελικά γιατί λόγω των έντονων επαγγελματικών ρυθμών τερμάτισαν την σχέση τους.

Φωτογραφίες από τα ταξίδια της Βάλιας και του Σταμάτη

Βάλια Χατζηθεοδώρου Πέτρος Πυλαρινός

Βάλια Χατζηθεοδώρου  πρώην σχέση

Βάλια Χατζηθεοδώρου Πέτρος Πυλαρινός

Βάλια Χατζηθεοδώρου σχέσεις

H Βάλια Χατζηθεοδώρου στο περιοδικό You

Η γνωριμία και η σχέση της με τον frontman των Alcatrash και συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά, ο έρωτας και η ζήλια, το διαζύγιο των γονιών της σε μικρή ηλικία, η ασθένεια που της έκοψε για λίγο τα φτερά στο modeling, τα νέα σχέδια που κάνει για την τηλεόραση τώρα που έληξε η συνεργασία της με το Star. Η Βάλεια Χατζηθεοδώρου πριν από λίγο καιρό μίλησε ανοιχτά για όλα και φωτογραφήθηκε με την καλύτερη καλοκαιρινή της διάθεση για το You!