«Δεν έγινα γνωστός στην Ελλάδα επειδή δεν ανταποκρίθηκα στις ανώμαλες ορέξεις...» - Κόλαφος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Έπρεπε να μπω κάτω από γραφεία...»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, σε ένα από τα διαλλείματα από τις πρόβες του με την σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση για το επόμενο live του J2US. Από το ζευγάρι περιμένουμε πολλά και αυτό το Σάββατο, αφού για την καλή του ο Μαρίκιος πήγε μονοήμερη στο εξωτερικό για να της αγοράσει πανάκριβο περιδέραιο (δείτε το εδώ).

Ο καλλιτέχνης λοιπόν, αναφέρθηκε στα εμπόδια που στάθηκαν μπροστά του κατά το ξεκίνημά του στη μουσική. Όπως είπε δεν υπέκυψε στις παράλογες απαιτήσεις κάποιων για να γίνει γνωστός στην Ελλάδα.

Expand player

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Βρέθηκα αντιμέτωπος με πράγματα που δεν ήμουν διατεθειμένος να υποκύψω. Έπρεπε να μπω κάτω από γραφεία, να υποκύψω σε εκβιασμούς πίσω από κλειστές πόρτες δισκογραφικών εταιρειών, να «λαδώσω» κόσμο, να ανταποκριθώ στις ανώμαλες ορέξεις που μπορεί να είχε ο κάθε παραγωγός ή διευθυντής της δισκογραφικής», αποκάλυψε.

«Επειδή δεν ήμουν διατεθειμένος να το κάνω είναι ο βασικός λόγος που μέχρι σήμερα δεν κατάφερα να φτάσω εκεί που θα έπρεπε, ώστε να με ξέρει ο κόσμος μόνο και μόνο για την καλλιτεχνική μου πορεία», κατέληξε.

Ο παραλίγο βιασμός του

Στην ίδια εκπομπή πριν από λίγες ημέρες, το ζευγάρι αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχουν βιώσει στη ζωή του, με τον Μαυρίκιου Μαυρικίου να αποκαλύπτει το μπούλινγκ που έχει βιώσει αλλά και τον παραλίγο βιασμό.

«Η Ιλάειρα έκανε την επιχείρησή της με δικά της λεφτά. Επιτρέπεται να με ρωτάνε πόσα χρήματα πληρώνω την Ιλάειρα για να παριστάνει τη σύντροφό μου; Πόσο απάνθρωπος πρέπει να είσαι για να το σκεφτείς και να το κάνεις αυτό; Έχω δεχτεί μπούλινγκ για τα κιλά μου και τις επιλογές μου. Στο στρατό με είχαν χτυπήσει, αποπειράθηκαν μέχρι και να με βιάσουν. Με έκλειναν στο φοριαμό, μου έριχναν κέρματα για να τους τραγουδήσω. Ένιωθα ότι είμαι σε αδιέξοδο και σκέφτηκα να κάνω κακό στον εαυτό μου», εξομολογήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έλεγα Θεέ μου, πάρε με...» - Σπάραξε στο κλάμα η Ιλάειρα Ζήση στην αγκαλιά του Μαυρίκιου Μαυρίκιου

«Νιώθω ένα δάχτυλο από πίσω και μου λέει...» Το άγνωστο σκηνικό του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Άντζελα Δημητρίου πίσω από τις κάμερες