«Κάτι δε πάει καλά! Είμαι...» - Επιδεινώνεται η υγεία της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη! Ποια η κατάστασή της

Το βίντεο που δημοσίευσε

Μπορεί να περνά μια από τις πιο όμορφες περιόδους της, ωστόσο η εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη μόνο εύκολη και ευχάριστη δεν μπορεί κάποιος να την πει, μιας και οι ζαλάδες και οι εμετοί δεν λένε να υποχωρήσουν, ενώ έγινε γνωστή πριν μερικές μέρες και η λιποθυμία της στο αεροδρόμιο.

Η γνωστή επιχειρηματίας σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την νέα της αυτή καθημερινότητα και δεν είναι λίγες οι φορές που τους ενημερώνει για τα συμπτώματα που έχει, ενώ δεν διστάζει να κάνει on camera και τις ενέσεις για την θρομβοφιλία (δείτε εδώ το ανατριχιαστικό βίντεο).

Expand player

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, παρόλο που πλησιάζει η μέρα του τοκετού, φαίνεται πως αυξάνεται κατά πολύ η κόπωση, η αναγούλα και η ταλαιπωρία που έχει για αυτό και έχει κάπως εξαφανιστεί από τα social media.

Η Ιωάννα, ωστόσο, επέστρεψε σήμερα 17/11 με ένα νέο βίντεο, μέσα από το οποίο εκφράζει για ακόμη μια φορά πόσο χάλια νιώθει.

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη με τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης

«Πόσο πολύ έγκυος νιώθω σήμερα Θεούλη μου! Γενικά να ξέρετε όταν κάνω πάνω από 15, 17, 18 ώρες -πόσο έχω σήμερα; -να βάλω στόρι κάτι δεν πάει καλά. Και σήμερα με τους εμετούς κι αυτά είμαι πραγματικά διαλυμένη. Αχ, εσείς πώς μου είστε πουλάκια μου;», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα μετά την γέννα;

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να μπήκε σε mood Χριστουγέννων (δείτε εδώ το δέντρο που στόλισε με τον καλό της), ωστόσο ποτέ δεν βγαίνει από το mood της δουλειάς, καθώς όπως έχει εξηγήσει και η ίδια, λατρεύει αυτό που κάνει και πάντα προσπαθεί να είναι όλα σωστά.

Την Τετάρτη 9/11, μάλιστα, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά την οποία μιλούσε στο κοινό της για το τι σκοπεύει να κάνει σχετικά με την βιοτεχνία της και τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν την εργασία της αφού γεννήσει.

«Πέρα από την πλάκα, πόσες φορές σκέφτομαι ουφ γιατί τεράστιο κομμάτι της δουλειάς μου γίνεται online με google meets, emails, calls, πληρωμές, τιμολόγια, κλπ… οπότε θα μπορώ με λίγη προσπάθεια παραπάνω να συνδυάσω μωρό και δουλειά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Τούνη: «Σε ευχαριστώ Δημήτρη...» - Η μελανιά στην κοιλιά της από την ένεση για την θρομβοφιλία

Εκείνη καθόταν στον καναπέ και εκείνος της φιλούσε την φουσκωμένη της κοιλιά - "Λιώνει" για την Ιωάννα Τούνη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου