Εκείνη καθόταν στον καναπέ και εκείνος της φιλούσε την φουσκωμένη της κοιλιά - "Λιώνει" για την Ιωάννα Τούνη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Θα γίνει σίγουρα χαζομπαμπάς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/j.touni
Instagram/j.touni

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περιμένουν πως και πως το μωράκι τους που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία. Το αγοράκι τους, που θα έρθει στη ζωή σε περίπου 2 μήνες θα τους γεμίσει με όμορφες στιγμές.

Μάλιστα, η ξανθιά Θεσσαλονικιά ήδη έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον καλό της, στις διακοπές τους στην Βενετία. Το μονόπετρο είναι πολύ εντυπωσιακό (δείτε το εδώ), όπως και η φωτογραφία που το ανακοίνωσε.

Το τρυφερό βίντεο Ιωάννας Τούνη - Δημήτρη Αλεξάνδρου

Έχοντας κάνει το Θεσσαλονίκη - Αθήνα, Πειραιά - Κερατσίνι, η Ιωάννα Τούνη χθες 14/11 επέστρεψε και πάλι στο σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια - μετά το ταξίδι της στον τόπο καταγωγή της για δουλειές - και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ τρυφερό βίντεο.

Συγκεκριμένα, απαθανάτισε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να δίνει τρυφερά φιλιά στην φουσκωμένη της κοιλίτσα και στον αγέννητο μπέμπη τους.

Έκαναν την σοφίτα στον Διόνυσο παιδικό δωμάτιο

Μπορεί η Ιωάννα, όπως έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν, να ήθελε ιδανικά όλα να γίνουν με την "σωστή" σειρά: Δηλαδή πρώτα συγκατοίκηση, μετά γάμος και μετά το παιδάκι αλλά η ζωή της τα έφερε αλλιώς. Μάλιστα, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το καλωσόρισμα του μωρού.

Συγκεκριμένα, μπορεί το ζευγάρι να διατηρεί δύο σπίτια καθώς η ζωή τους χωρίζεται σε Θεσσαλονίκη - Αθήνα, αλλά μέχρι στιγμής έχουμε δει να φτιάχνεται ένα παιδικό δωμάτιο, στο σπίτι που έχουν οι δυο τους στον Διόνυσο (δείτε εδώ πόσο κοστίζει).

Το ζευγάρι, λοιπόν, επισκέφτηκε πριν από μερικές ημέρες ένα χρωματοπωλείο προκειμένου να επιλέξουν χρώματα και υλικά για το δωμάτιο του μικρού. Μάλιστα η επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους followers της το δίλημμα που έχει. Δηλαδή, αν θα πρέπει να επιχειρήσουν να βάψουν μόνοι τους το βρεφικό δωμάτιο ή αν θα πρέπει να το αναθέσουν σε έναν επαγγελματία.

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου μας έδειξε ότι τελικά πήραν την απόφαση να το βάψουν μόνοι τους. Μάλιστα, από το βίντεο μπορεί να διακρίνει κανείς πως το παιδικό δωμάτιο πριν γίνει παιδικό "άνηκε" στην Ιωάννα καθώς παλιότερα η ίδια είχε δηλώσει πως ο Δημήτρης δεν χωράει στην σοφίτα, άρα την πήρε εκείνη για να την κάνει κάτι σαν ντουλάπα.

Με το καλό!