«Τι είναι ρε; Με κοιτάς ώρες ώρες λες και...» - Αμηχανία στο πλατό του MEGA με Μενεγάκη και Ουγγαρέζο

Ο διάλογός τους στον αέρα της εκπομπής

Με γέλιο και πολύ όρεξη ξεκίνησε σήμερα 1/12 η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, με τις ατάκες μεταξύ της ίδιας και των συνεργατών της να είναι άκρως απολαυστικές για ακόμη μια φορά.

Αρχικά, η λαμπερή παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής ευχήθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο καλό μήνα με ένα τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή και μάλιστα αμέσως μετά απευθύνθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Expand player

Ο ατάκες Μενεγάκη - Ουγγαρέζου μετά τα δημοσιεύματα

Να σημειώσουμε κάπου εδώ πως τις τελευταίες μέρες έχει επικρατήσει ντόρος μεταξύ τους, μιας και ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός εμφανίζεται πια πολύ λιγότερο στην εκπομπή, με πολλούς να μιλούν για διαφωνίες και παρασκηνιακά προβλήματα.

Ωστόσο, από τη στιγμή που άρχιζαν να κυκλοφορούν τέτοια δημοσιεύματα, η Ελένη δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία όλο νόημα (δείτε την εδώ) και συνεχώς ανταλλάσσουν επικές ατάκες στον αέρα της εκπομπής.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η παρουσιάστρια ρώτησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο χιουμοριστικά: «Και με αυτόν είχες τραγουδήσει καλέ;» με εκείνον να απαντά «Είναι καλός μου φίλος και αυτός…».

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη σηκώθηκε από την θέση της, πήγε κοντά στους συνεργάτες της, όμως φαίνεται να... προβληματίστηκε αρκετά από μία ματιά του Ουγγαρέζου.

«Τι είναι ρε; Με κοιτάς ώρες ώρες λες και είμαι ο Λυκειάρχης σου, ούτε καν η καθηγήτριά σου στο Γυμνάσιο… Ώρες ώρες με κοιτάς που τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου! Τόσο τρομακτική είμαι;» με τον Δημήτρη, φανερά αμήχανος, να την απαντά: «Ξέρεις πώς σε βλέπω; Σαν φωτισμένο αεροδιάδρομο που μου λες «έλα προσγειώσου»!».

«Ωρες ώρες μου ρίχνεις κάτι ματιές που λέω τι ματιές του ρίχνω και μου ρίχνει αυτός τέτοιες» συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είμαι εγώ ο κομπλεξικός...» - Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη που έβγαλε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο από τα ρούχα του

«Δεν περίμενα ότι η Ελένη Μενεγάκη θα εξέθετε έτσι κάποιον συνεργάτη της»