«Δεν υπάρχει λόγος να...» - Ο πρώτος διάλογος Ουγγαρέζου και Μενεγάκη μετά την μήνυση που υπέβαλε

Τι συμβαίνει τελικά με τους 2 παρουσιαστές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν υπάρχει λόγος να...» - Ο πρώτος διάλογος Ουγγαρέζου και Μενεγάκη μετά την μήνυση που υπέβαλε

Χαμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες η περιορισμένη εμφάνιση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μιας και η τηλεοπτική τους συνύπαρξη κρατούσε μονάχα μερικά δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος όπως έχουμε δει έχει επιστρέψει στο πάνελ, αλλά κρατά ακόμα τη στήλη του. Κανείς από τους 2 δεν έχει τοποθετηθεί για τα τελευταία γεγονότα, κάτι που όμως κάνει καθημερινά τόσο το τηλεοπτικό κοινό μέσα από αναρτήσεις τους στο twitter (δείτε εδώ μερικά σχόλια), όσο και οι εκπομπές, με τις περισσότερες μάλιστα να τάσσονται υπέρ του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Μετά λοιπόν από μερικές ατάκες που έχουν πετάξει μεταξύ τους στον αέρα της "Ελένης", είδαμε και κατά την διάρκεια της σημερινής 24/11 εκπομπής έναν απίστευτο διάλογο με πρωταγωνιστές ξανά την Ελένη Μενεγάκη και τον συνεργάτη της, με αφορμή τη μεγάλη συνάντηση της πρώτης με την Ρούλα Κορομηλά αύριο, 25/11 στην εκπομπή της στο MEGA.

Ο διάλογος Ουγγαρέζου - Μενεγάκη κατά την διάρκεια της σημερινής εκπομπής

Συγκεκριμένα, λοιπόν, η παρουσιάστρια ανέφερε ότι αύριο θα ξεκινήσει με την Ρούλα και θα την έχει καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής της, δηλαδή δύο ώρες και είκοσι λεπτά.

«Θα πω καλησπέρα με την Ρούλα γιατί πρώτη φορά ο χρόνος δεν μου φτάνει…» είπε κοιτώντας τον Δημήτρη. Και εκείνος απάντησε «Ελένη πρώτη φορά που θέλω να κάνω τη γλάστρα», με εκείνη να τον κοιτά παίρνοντας μια επική έκφραση!

Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο, Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί μετά από χρόνια η συνάντησή της Ελένης Μενεγάκη με την Ρούλα Κορομηλά.

«Από πάντα την παρακολουθούσα, με ενδιέφερε πως αντιδρούσε, πως έδινε συνεντεύξεις. Η Ρούλα ήταν η πρώτη που έγινε ένα τεράστιο όνομα στην τηλεόραση. Η Ρούλα ήταν πρωτοπόρος στην τηλεόραση. Μου φάνηκε απίστευτο που θα συναντήσω την Ρούλα, χαίρομαι πάρα πολύ. Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαμε η μία το τηλέφωνο της άλλης» είχε πει χαρακτηριστικά χθες 23/11 η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.