«Έτσι θα λένε αύριο κι αυτοί για εμάς» - Η όλο νόημα ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για την κόντρα της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έτσι θα λένε αύριο κι αυτοί για εμάς» - Η όλο νόημα ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για την κόντρα της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Την συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με την ΦαίηΣκορδά (δείτε εδώ πού ξενύχτησαν μαζί) θέλησαν να σχολιάσουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της δεύτερης με τίτλο "Ελένη" στο κανάλι του MEGA.

Ωστόσο, τα λόγια του συνεργάτη της παρουσιάστριας στάθηκαν ως αφορμή για εκείνη να "πετάξει" μία ατάκα όλο νόημα για όλα όσα αναφέρονται για την σχέση τους το τελευταίο διάστημα.

Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για την σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αρχικά, είπε: «Λέει η Κατερίνα ότι σε αυτή τη φάση θα έπαιρνε τηλέφωνο τη Φαίη Σκορδά για συγχαρητήρια. Που σημαίνει ότι υπάρχει ένα κοινό μέτωπο. Μην με ρωτήσετε παραπάνω, δε ξέρω τώρα ποιος είναι απέναντι».

Και εκείνη του απάντησε: «Άλλο κατάλαβα εγώ. Ότι σε αυτή τη φάση που είμαι στα χάϊ μου, άμα και κάποιος άλλος έχει και μία καλή στιγμή, γιατί να μην πάρω να πω μπράβο;».

«Εγώ που είμαι άσχετη νομίζω ότι έχετε δίκιο και οι δύο», παρενέβη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

«Δεν είναι πολύ ωραίο που τα βρήκαμε; Σαν να ήμασταν εκεί!», ανταπάντησε έπειτα ο δημοσιογράφος, με την ίδια να λέει: «Έτσι θα λένε αύριο κι αυτοί για εμάς. Είδες τι ωραία που τα είπανε; Συνεννοήθηκαν».

Δε μίλησαν πάνω από 7 δευτερόλεπτα στην εκπομπή

Η νέα στήλη, που έχει αναλάβει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή ''Ελένη'', της οποίας είναι μέλος από την αρχή της σεζόν σε κάποιους δημιούργησε ερωτήματα για το αν υπάρχει κάποια ρήξη στη συνεργασία τους.

Η ανατρεπτική εμφάνιση του Δημήτρη σε μία από τις εκπομπές (στη νέα στήλη) έδειξε να τα πηγαίνουν καλά, ωστόσο την Παρασκευή 18/11 είδαμε την Ελένη Μενεγάκη να δίνει πάσα, ώστε να ξεκινήσει ο Δημήτρης και η μεταξύ τους επικοινωνία να διαρκεί μόνο 7 δευτερόλεπτα. Μπορεί το γεγονός να είναι απλά τυχαίο ή και μπορεί όντως να έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις, κάτι που θα φανεί στη συνέχεια...