«Είμαι κλινήρης στο κρεβάτι! Δεν περπατάω» - Η σπαρακτική εξομολόγηση του Ντίνου Καρύδη

«Όταν βγαίνω, βγαίνω μονάχα με...»

NDPPHOTOS

Ο Ντίνος Καρύδης είναι από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Όντας αριστούχος της Δραματικής Σχολής Αθηνών, ξεκίνησε σύντομα την καριέρα του στο θέατρο. Στη συνέχεια, συμμετείχε σε πολλές κινηματογραφικές παραγωγές, καθώς και σε τηλεοπτικά προγράμματα.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση το 1971 όπου έπαιζε στον "Άγνωστο πόλεμο". Ακολούθησαν μεγάλες επιτυχίες, ενώ τελευταία του εμφάνιση ήταν το 2019 στο "Λόγω τιμής" που επέστρεψε με το σίκουελ.

Expand player

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω ηλικίας, καθώς είναι 84 ετών. Πολλές φορές μάλιστα, έχει μιλήσει ανοιχτά για την ζωή του εκτός showbiz - δείτε εδώ.

Μεγάλος ντόρος επίσης είχε γίνει πρόσφατα όταν δημοσιεύματα τον ήθελαν νεκρό, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να ξεσπά και τον ίδιο να απαντάει: «Η Άννα Φόνσου το διέψευσε. Δεν ξέρω τι συνέβη, ιδέα δεν έχω. Με έπαιρναν τηλέφωνο από όλη την Ελλάδα. Απαντούσα με το γνωστό τραγούδι “Είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή”. Έκανα και το post για τα διόδια γιατί μου έλεγαν “καλό ταξίδι”. Το πρόβλημα υγείας που έχω είναι από το 2018, είχα πάθει έμφραγμα και είχα μπει στο νοσοκομείο. Τώρα, στις γιορτές, δεν συνέβη κάτι. Ευτυχώς τη Σμαράγδα, την πρόλαβε ο Σπύρος Μπιμπίλας και της είπε ότι είμαι καλά. Με έχει συγκινήσει η αγάπη του κόσμου» - δείτε το βίντεο.

Τι κάνει σήμερα ο Ντίνος Καρύδης

Σε συνέντευξη ωστόσο που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν, μίλησε για τη ζωή του σήμερα αλλά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

«Το 2018 έπαθα έμφραγμα. Ήμουν στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία και πιθανόν τα δακρυγόνα μου έκαναν κακό. Βέβαια θα πάθαιναν και άλλοι. Με γλίτωσε η Γωγώ Ατζολετάκη που ήμασταν παρέα εκεί. Άμεσα φώναξε ασθενοφόρο και με πήγαν στο νοσοκομείο. Έμεινα τότε έναν μήνα.

Γύρισα σπίτι και από τότε είμαι κλινήρης στο κρεβάτι. Δεν περπατάω, παραπατάω. Όταν βγαίνω, βγαίνω μονάχα με παρέα, έχω και μπαστούνι αλλά τα πόδια από κάτω με έχουν αφήσει. Το καλοκαίρι στο Κιάτο κολυμπάω και θυμάμαι ότι ξύπνησα ένα πρωί και διαπίστωσα πως ήμουν χάλια», είπε, ενώ μίλησε και για την κόρη του Σμαράγδα Καρύδη και το πόσο τον έχει βοηθήσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ο Ντίνος Καρύδης κόντεψε να πεθάνει στα χέρια μου»

Σμαράγδα Καρύδη: Μοιάζει σαν δύο σταγόνες νερό με την μητέρα της - Η σπάνια φωτογραφία