«Κανείς από τους δυο μας...» - Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την προσωπική του ζωή και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ενοχλημένος στον αέρα του Star

Οι μεγάλοι νικητές του Asia Express είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster (δείτε εδώ τα χθεσινά 11/12 highlights) και μάλιστα το πρωί της Δευτέρας 12/12 βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Breakfast@Star.

Φυσικά, ο πρώτος κλήθηκε να απαντήσει και για την προσωπική του ζωή, μιας και τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν να έχει χωρίσει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και να βρίσκεται η δεύτερη σε μια νέα σχέση (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύντροφός της).

Expand player

Σήμερα 12/12 μάλιστα στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ έγινε γνωστό πως ο χωρισμός τους είναι εντελώς σίγουρος και μάλιστα από το καλοκαίρι έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους ενώ την ίδια στιγμή αποκαλύφθηκε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος βγήκε να γιορτάσει την νίκη του στο ριάλιτι, η Ευρυδίκη δεν ήταν μαζί του, αλλά με τις κολλητές της σε άλλο μαγαζί (διαβάστε εδώ το χρονικό του χωρισμού τους).

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για τα προσωπικά του

«Μου λένε ότι η τρίτη δημοφιλέστερη ερώτηση είναι για τα προσωπικά σου», είπε η Ελένη Χατζίδου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Α, δεν την περίμενα καθόλου αυτή την ερώτηση».

«Αν θες μπορώ να σου κάνω αυτή την ερώτηση να απαντήσεις, αν δεν θέλεις μπορεί να απαντήσει ο Fipster», διευκρίνισε η παρουσιάστρια και τότε ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Μπορεί να μην απαντήσει κανείς από τους δυο μας και να πάμε παρακάτω».

Αναφορικά με τα επαγγελματικά του, ο ίδιος αποκάλυψε πως έχουν πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, ωστόσο δεν μπορούν να τις δεχτούν, μιας και ο Κωνσταντίνος θα συμμετέχει στο Survivor All Star. Μάλιστα, τόνισε πως δεν τον έχουν ενημερώσει για το πότε φεύγει, παρόλο που φημίζεται πως οι παίκτες αναμένεται να φύγουν αυτήν την εβδομάδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έχουν χωρίσει αλλά κρατάνε καλές σχέσεις - Η όλο νόημα ανάρτηση της Βαλαβάνη για τη νίκη του Βασάλου στο Asia Express

«Τον ρώτησε στη ψύχρα αν είναι μαζί με τη Βαλαβάνη» - Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου