«Ήμουν στην Πράγα και έμαθα ότι η σύντροφός μου ήταν με άλλον» - Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος "καρφώνει" ανοιχτά την πρώην του

Η αποκάλυψή του

Σε βραδινό event βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 13/12 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μαζί με πολλούς άλλους celebrities και μάλιστα κατά την διάρκεια της βραδιάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε μεταξύ άλλων και τον χωρισμό που είχε στο παρελθόν εντός των εορτών των Χριστουγέννων, μια αποκάλυψη που είχε κάνει μέσα από την εκπομπή του MEGA πριν μερικές μέρες (δείτε εδώ τι είχε πει). Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη, μιας και τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως υπήρξαν αρκετά παρασκηνιακά προβλήματα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ήταν απλώς μια κρίση που πέρασε, παρόλο που πριν μεριές μέρες προχώρησε σε μήνυση (δείτε εδώ γιατί).

Expand player

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Φέτος θα είμαι μόνος στις γιορτές. Ισχύει πως μια σχέση με είχε χωρίσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα και έχω κι άλλες θλιβερές στιγμές της ζωής μου που μπορώ να σας απαριθμήσω. Η συγκεκριμένη συνέβη στο διάλειμμα ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Πέρασα μία εβδομάδα με τις πιτζάμες στο κρεβάτι.

Είχα την πρόσκληση για να πάμε στην Πράγα μαζί με φίλους και τις κοπέλες τους, η κοπέλα μου όμως δεν ήθελε να έρθει και ήθελε να πάει με τον κολλητό της στη Θεσσαλονίκη. Εγώ πήγα με τους φίλους μου και έλαβα ένα τηλέφωνο ότι στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν με τον κολλητό της. Και εγώ ήμουν στην Πράγα εγκλωβισμένος, δεν χάρηκα ποτέ μια από τις πιο όμορφες πόλεις, ήμουν σκυφτός σε ένα τραπέζι ξύλινο – δεν θα το ξεχάσω ποτέ – και περίμενα πως και πως να επιστρέψω.

Εν τω μεταξύ μιλούσαμε, «εδώ είμαι με τον κολλητό μου» μού έλεγε, «έχω άλλη πληροφόρηση» έλεγα εγώ αλλά σε κάθε περίπτωση γύρισα πίσω και πήραν τα πράγματα τον δρόμο τους.

Οι σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη είναι αυτές που βλέπετε. Όλα καλά. Τελείωσαν αυτά, τα είπαμε, τα ξαναείπαμε. Δεν το σχολίασα ποτέ και ούτε τώρα θα το κάνω. Κοιτάζω πάντα το φέτος και είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο. Έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο», κατέληξε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Ουγγαρέζου και το Mega - Μέχρι πότε θα είναι στο πλάι της Μενεγάκη

«Παραδέξου ότι...» - Η αιχμηρή απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Έλενα Χριστοπούλου