Καίτη Γαρμπή: «Για ένα ατόπημα...» - Η εξομολόγηση για την απιστία και τον Διονύση Σχοινά

«Με έχουν φλερτάρει πάρα πολλές φορές. Αν είναι δια ζώσης θα....»

Η Καίτη Γαρμπή σε μια σπάνια εφ'όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, μίλησε για όλους και για όλα. Η τραγουδίστρια που μέχρι πρόσφατα παρακολουθούσαμε στο J2US (δείτε τα highlights του τελικού), ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Μίλησε για το ψευδή δημοσίευμα σχετικά με τα χρέη της στην εφορία, αλλά και για το περιστατικό με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Expand player

Επίσης, αναφέρθηκε στην οικογένεια της και το γιο της Δημήτρη, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα των γονιών του στη μουσική και είναι από τους πιο επιτυχημένους νέους τραγουδιστές. Οι δικοί του τον στηρίζουν όσο περισσότερο μπορούν και μαζί τους έχουν πραγματοποιήσει πολλές περιοδείες και συναυλίες.

Μεταξύ άλλων, η Καίτη Γαρμπή, μίλησε και για το μυστικό στο γάμο της με τον Διονύση Σχοινά, που τους κρατά όλα αυτά τα χρόνια μαζί και ερωτευμένους.

Οι αποκαλύψεις της Καίτης Γαρμπή

«Είμαι 25 χρόνια με τον Διονύση και εκτιμάμε την προσωπική ελευθερία», εξομολογήθηκε έπειτα από ερώτηση που της έγινε για τα πολλά διαζύγια στην ελληνική showbiz και συνέχισε «Ο Διονύσης δεν μου έχει δώσει δικαίωμα ποτέ αλλά κανείς δεν ξέρεις και κανείς δεν θέλει να μάθει»

Όσον αφορά την απιστία και αν την συγχωρούσε, απάντησε: «Δεν θα έχανα έναν πολύτιμο άνθρωπο της ζωής μου για ένα ατόπημα»

«Με έχουν φλερτάρει πάρα πολλές φορές. Αν είναι δια ζώσης θα απαντήσω έξυπνα. Αν με προσβάλλει θα βγάλω νύχια» είπε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια δεν δίστασε να αποκαλύψει σχετικά με το χώρο της μουσικής: «Αν ο κόσμος ήξερε ποιοι πραγματικά είναι κάποιοι άνθρωποι του χώρου, θα είχαν τρομάξει».

Επίσης, αποκάλυψε πως μετά το J2US δεν θα την δούμε κάπου τηλεοπτικά καθώς όπως είπε «Δεν μπορώ την έκθεση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δεν το γνώριζε κανείς - Ο μικρός χωρισμός της Καίτης Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά πριν τον γάμο

"Λιώνει" για τον άντρα της - Το σχόλιο της Καίτης Γαρμπή κάτω από την φωτογραφία του Διονύση Σχοινά