Καίτη Γαρμπή: Ζήτησαν συγγνώμη για το δημοσίευμα περί προστίμου άνω των 1,7 εκατομμυρίων - Ποια η αντίδρασή της

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το τελευταίο διάστημα είχε δημιουργηθεί τεράστιος "σάλος" γύρω από το όνομα της Καίτης Γαρμπή, καθώς πέρα από όσα συνέβαιναν με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, και την αποζημίωση που πρέπει να καταβάλει ο ίδιος εξαιτίας της αποχώρησής του από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη, η ίδια βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα δημοσίευμα που την ήθελε να χρειάζεται να πληρώσει πρόστιμο ύψους περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή που αντιλήφθηκε αυτές τις φήμες, η τραγουδίστρια προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση της φήμης της.

«Δεν έχω καμιά φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μία δημόσια συγγνώμη από όσους έγραψαν ψέματα και συκοφαντίες για μένα σήμερα ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα και θα είναι κρίμα», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή στο προφίλ της.

Η νέα ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή μετά τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής και η δημόσια συγγνώμη

Την Κυριακή 4/12, προχώρησε σε μία ακόμη σχετική ανάρτηση, κατά την οποία ο κ. Πέτρος Καϊμακάμης κοινοποίησε προς τα Μέσα την απόφαση του ΣτΕ σύμφωνα με την οποία εκείνη δικαιώνεται έναντι του ελληνικού δημοσίου για την φορολογική υπόθεση που κατηγορείτο. Όμως, φαίνεται πως δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη.

«Οψέ θεών αλέουσι μύλοι, αλέουσι δε λεπτά – Το «Πρώτο Θέμα» ζήτησε συγνώμη για όσα δημοσίευσε λίγες μέρες πριν. Ελπίζω τώρα να δω σε όλα αυτά τα μέσα που με ευκολία αναπαρήγαγαν το ψέμα να κάνουν το ίδιο και με την αλήθεια», δήλωσε μέσα από την πλατφόρμα.