Πάνω από 200.000 ευρώ - Η αποζημίωση που θα δώσουν ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονταν

Η κόντρα τους πέρασε σε εξωδικαστικό επίπεδο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάνω από 200.000 ευρώ - Η αποζημίωση που θα δώσουν ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονταν

Η ένταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Διονύση Σχοινά και τον Γιώργο Μαζωνάκη έχει πάρει πολύ μεγάλη έκταση μετά την αποχώρηση του πρώτου από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανίζονταν οι δυο τους. Μάλιστα, μέχρι και η Καίτη Γαρμπή πήρε θέση για το γεγονός.

Την Τετάρτη 2/11, λοιπόν, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, παρουσιάστηκε η ανακοίνωση του χώρου που είχαν επιλέξει οι τραγουδιστές να κάνουν τα live τους, η οποία μιλά για την αποζημίωση που θα χρειαστεί να δώσουν και οι δύο πλευρές. Το ποσό είναι σοκαριστικό.

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου για την διαμάχη του Μαζωνάκη με τον Σχοινά

«Η ημετέρα εταιρεία εν όψει της αγχώδους έναρξης μίας πραγματικά ανταγωνιστικής σεζόν και της τεράστιας οικονομικής ζημίας που θα προκαλούσε μία ξαφνική απώλεια του κυρίου Διονύση Σχοινά με τον οποίον είχαμε συμφωνήσει να πλαισιώνει τον κύριο Γιώργο Μαζωνάκη, εν όψει του πλουραλισμού στα καλλιτεχνικά σχήματα της χειμερινής περιόδου (…) ζητά από τον κ. Διονύση Σχοινά 300.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη και απώλεια εσόδων που υπέστη το νομικό πρόσωπο της εταιρείας. Ζητά επιπροσθέτως από τον κ. Διονύση Σχοινά 40.000 ευρώ, τα οποία είχε λάβει ως προκαταβολή από έτερη εταιρεία, η οποία μας έχει εκχωρίσει τις απαιτήσεις της».

Η απάντηση του Διονύση για την κόντρα με τον Γιώργο

Εδώ και δύο μήνες έχει ξεκινήσει δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Διονύση Σχοινά και τον Γιώργο Μαζωνάκη, έπειτα από την αποχώρηση του πρώτου από το σχήμα τους στο Κέντρο Αθηνών μια ανάσα πριν την πρεμιέρα τους, όπως αναφέρθηκε ήδη. Την ώρα λοιπόν που ο Γιώργος δεν θέλει να κάνει δηλώσεις και τις αποφεύγει με όποιον τρόπο μπορεί.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε τον Διονύση Σχοινά και δεν δίστασε να πει: «Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα. Ελπίζω να το λύσουμε με τον Γιώργο Μαζωνάκη εξωδικαστικά. Δεν έγινε και τίποτα, ένα σχήμα χάλασε. Έχω μεγάλο σεβασμό προς τη μεριά του».

Για τη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με τη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή και την «κόντρα» στο J2US είπε: «Γνωρίζονται πολλά χρόνια. Υπήρξαν και συννυφάδες. Η αδελφή της και ο αδελφός της ήταν παντρεμένοι».