"Λιώνει" για τον άντρα της - Το σχόλιο της Καίτης Γαρμπή κάτω από την φωτογραφία του Διονύση Σχοινά

Δεν πέρασε διόλου απαρατήρητο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Αναντίρρητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι σίγουρα η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, οι οποίοι όσο περνά ο καιρός, τόσο πιο αγαπημένοι και ευτυχισμένοι φαίνονται.

Το ζευγάρι αυτό το διάστημα, ωστόσο, βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού, καθώς προέκυψε μια δικαστική διαμάχη μεταξύ του τραγουδιστή και του νυχτερινού κέντρο με το οποίο είχε συμφωνήσει να συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαζωνάκη (δείτε εδώ εν τέλει πόση αποζημίωση θα δώσουν οι 2 τραγουδιστές στο εν λόγω κέντρο).

Φυσικά, η τραγουδίστρια υποστήριξε τον σύζυγο της μέσα από δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε πρόσφατα), αλλά και μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Το σχόλιο της Καίτης Γαρμή στην φωτογραφία του Διονύση Σχοινά

Μάλιστα, ο Διονύσης Σχοινάς δημοσίευσε πριν μερικές ώρες μια φωτογραφία από το νέο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται με την Ήβη Αδάμου με την Καίτη Γαρμπή να σχολιάζει: «Μα τι υπέροχο τζάκετ φοράς πρίγκιπα μου»

 φωτογραφία του Διονύση Σχοινά 
instagram / dionisis_sxoinas

Το σχόλιο της Καίτης Γαρμή στην φωτογραφία του Διονύση Σχοινά 

Οι... ζήλιες της τραγουδίστριας με κάθε γυναίκα που τον πλησιάζει

Η σχέση τους χρόνο με το χρόνο όχι απλά δεν ταλαντεύεται αλλά γίνεται ακόμα πιο ισχυρή αφού όπως είχε παραδεχθεί και η ίδια στη Ναταλία Γερμανού, η αγάπη τους είναι τρομακτική, και δε θέλει να τον πλησιάζει καμία άλλη γυναίκα.

Δεν είναι απλά σύντροφοι στη ζωή, αλλά και δυο εξαιρετικοί συνεργάτες που καταφέρνουν να εξισορροπούν την προσωπική τους ζωή με την επαγγελματική. Έχουν κάνει μαζί κοινή περιοδεία ενώ πριν από λίγο καιρό ο Σχοινάς έβγαλε νέο τραγούδι αποκλειστικά για εκείνη!

«Είναι ο πιο σοβαρός καλλιτέχνης που έχω γνωρίσει, ήθελε στο ξεκίνημα του Δημήτρη να μην βγει στην Τεχνόπολη για να μελετήσει και να είναι έτοιμος. Το παιδί είναι Καιτούλα τι να μελετήσει; Βγήκε το παιδί τρέμοντας αλλά βγήκε, πήρε το βάπτισμα και από εκεί και πέρα ήταν όλα πιο εύκολα».

«Έχουμε μία τρομακτική αγάπη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Είναι ένας άγγελος. Δεν θέλω καμία άλλη να τον κοιτάζει ούτε να τον έχει» είπε, γελώντας.