«Θα σας κάνω μια αποκάλυψη αυτή τη στιγμή» - Άναυδοι στον αέρα του Happy Day με την ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Τι συνέβη;

Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, στο κανάλι του ALPHA, ξεκίνησε την Τετάρτη 11/1 με χαμόγελα και κέφι, αφού η συνάδελφός της, Τίνα Μεσσαροπούλου έχει τα γενέθλιά της και οι συνεργάτες της της ετοίμασαν ολόκληρη τούρτα, για να σβήσει τα κεράκια της και να πραγματοποιήσει την ευχή της (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για το τρίτο παιδί της).

Expand player

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day

Αφού, όμως, τελείωσαν οι γιορτές, η παρουσιάστρια επέστρεψε στην κανονική ροή του προγράμματος και θέλησε να προχωρήσει σε μία αποκάλυψη (δείτε εδώ την θλιβερή ανακοίνωση για τον θάνατο του γνωστού του Θέμη Σοφού) για ένα γεγονός, ή μάλλον μία εκδήλωση, η οποία ακυρώθηκε τελευταία στιγμή και αφορά έναν πολύ γνωστό και τρανό ηθοποιό.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπέζο. Ένας από τους συνεργάτες του αρρώστησε βαριά και γι' αυτό επέλεξαν να μην πραγματοποιήσουν την εκδήλωση. Παρόλα αυτά, ορισμένοι θεώρησαν πως ήταν βολική αυτή η απόφαση για πολλούς λόγους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η δήλωση του Πέτρου Φιλιππίδη για εκείνον.

«Εγώ είμαι αγαπητός στον κόσμο, δεν είμαι σαν τον Μπέζο, μυστήριος», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Θα σας κάνω μια αποκάλυψη αυτή τη στιγμή που δεν το ξέρετε σαν γεγονός γιατί δεν είστε σε δημοσιογραφικό γραφείο. Χθες ήταν μια τεράστια εκδήλωση στην οποία θα παρίστατο ο Γιάννης Μπέζος. Ακυρώθηκε η εκδήλωση. Βέβαια, η πρόφαση ήταν η ασθένεια ενός εκ των ανθρώπων…», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε στη συνέχεια: «Εγώ μίλησα χθες το βράδυ με τον Γιάννη Μπέζο και μου είπε ότι είχε ανεβάσει πυρετό ο πιανίστας που συμμετείχε στη συγκεκριμένη μουσική παράσταση…».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε επίσης: «Απλά, κάποιοι θεώρησαν ότι ήταν μια βολική συγκυρία γιατί μοιραία θα πρωταγωνιστούσε και θα συγκέντρωνε τα βλέμματα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είναι πέντε μηνών και δεν...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου

Ανανέωσε το συμβόλαιο του στον αέρα του Happy Day - H Σταματίνα Τσιμτσιλή του έδωσε να υπογράψει χαρτί