«Αυτό ήταν ρατσιστικό σχόλιο» - Ο κακός "χαμός" με την Σίσσυ Χριστίδου και τον Τζέιμς Καφετζή στον αέρα του "Χαμογέλα και πάλι"

Εκτός εαυτού η παρουσιάστρια!

Το πρωί του Σαββάτου (14/1) στην εκπομπή του Mega, βρέθηκε καλεσμένος ο Τζέιμς Καφετζής και σχολίασαν όλοι μαζί τα όσα συμβαίνουν μέχρι τώρα στο Survivor All Star και τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ την τηλεθέαση του τελευταίου επεισοδίου).

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, διανύει ήδη την πρώτη εβδομάδα προβολής του και σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε συνέχεια να υπάρχουν ίντριγκες, τσακωμοί, αλλά και ένα φλέρτ που ξεκινάει να φουντώνει (δείτε εδώ ποιοί). Μερικά από αυτά είναι η πρώτη αποχώρηση της κάλπης (δείτε εδώ ποιος αποχώρησε), η οικειοθελή αποχώρηση της Βρισήιδας Ανδριώτου (δείτε εδώ τον λόγο), αλλά και το συναισθηματικό ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Expand player

Αλλά έντονος ήταν και ο σχολιασμός για την "εξαφάνιση" του Στέλιου Χανταμπάκη, που εμείς δεν τον θυμόμαστε έτσι από την συμμετοχή του 2017 (δείτε εδώ τον λόγο).

Το ρατσιστικό σχόλιο του Τζέιμς Καφετζή και η αντίδραση της Σίσσυς Χριστίδου

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε τους παλιούς του συμπαίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Μπάρτζη, απαντώντας με μια για τις σχέσεις τους, λέγοντας ότι αυτά είναι παλιά και ξεχασμένα και ότι είπαν δεν ισχύει πλέον γιατί έχει περάσει τόσος καιρός.

Επιπλέον, ο πρώην παίκτης του Survivor είπε ότι ο Μπάρτζης έχει αλλάξει και έχει μπεί δυναμικά στο παιχνίδι, μιας και φέρνει αρκετές νίκες.

«Γενικά ότι έχει γίνει με εμένα και τον Μπάρτζη, ψωμί και αλάτι. Βέβαια έτσι όπως τον βλέπω εδώ, αυτός έφαγε το ψωμί κι εγώ το αλάτι», είπε ο Τζέιμς Καφετζής σχολιάζοντας έτσι πως ο Μπάρτζης επέστρεψε με παραπάνω κιλά στο παιχνίδι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αμέσως αντέδρασε: «Αυτό ήταν ρατσιστικό σχόλιο για τα κιλά του; Καλά κατάλαβα; Μη χειρότερα, ώρα είναι τώρα να μας βγεις και τέτοιος. Κάνω ότι το προσπερνάω το σχόλιο γιατί δεν σε ξέρω αρκετά καλά, αλλά διαφωνώ κάθετα», απάντησε στον αέρα της εκπομπής η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: Θα κάνουν "ντου" σύντομα - Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που θα βάλουν φωτιά στο ριάλιτι επιβίωσης

«Δεν γυρνάω...» - Τα σχόλια του Γιάννη Σπαλιάρα για το Survivor All Star