«Με λυπεί ιδιαίτερα...» - Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη η Ειρήνη Παπαδόπουλου

Όλη η αλήθεια

NDP

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει βρεθεί στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, διότι παρόλο που φαινόταν τρελά ερωτευμένη και ήταν έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, φήμες τους ήθελαν να είναι στα χωρίσματα.

Κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει κάποιο δημοσίευμα ούτε είχε πραγματοποιήσει δηλώσεις γενικότερα, με αποτέλεσμα το κοινό που τους παρακολουθεί να αρχίζει να πιστεύει πως το τέλος της σχέσης τους είναι αλήθεια. Πολλοί άρχισαν να σχολιάζουν πως εκείνος την παράτησε για μία πιο νέα, ενώ και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησαν με σιγουριά για τον χωρισμό τους αποκαλύπτοντας τον λόγο.

Expand player

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Την Τετάρτη 18/1, λοιπόν, η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να "σπάσει" τη σιωπή της για πρώτη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επιβεβαιώνοντας την δυσάρεστη αυτή κατάληξη του δεσμού της με τον αθλητή και απαντώντας στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την ηλικία της.

«Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει την κοινωνία μας ενώ αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα.

Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με αφορμή τον χωρισμό μου από τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο. Καμιά ηλικιακή ομάδα, γυναίκα ή άνδρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το νεύμα στους φωτογράφους - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά τον χωρισμό της από τον Πασχαλάκη

«Θα το μάθετε από 'μένα» - Η επίσημη απάντηση του Πασχαλάκη για τις φήμες χωρισμού με την Παπαδοπούλου