Σταμάτης Γονίδης: «Για να τελειώνουμε, εγώ χτίζω καριέρες...» - Η αφοπλιστική απάντηση του τραγουδιστή στην καταγγελία που δέχτηκε

Απαντά στον Τόλη Τσιμογιάννη

Την Πέμπτη 9/2 προβλήθηκαν οι νέες δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη στην εκπομπή Μega Καλημέρα με τον τραγουδιστή να δίνει το παρόν στην απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου του Νίκου Μακρόπουλου.

Ανάμεσα λοιπόν στα όσα είπε ο καλλιτέχνης για τη βραδιά, παράλληλα δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στην πρόσφατη συνέντευξη του Τόλη Τσιμογιάννη, με την οποία τον κατήγγειλε για ένα άγνωστο μέχρι σήμερα περιστατικό (δείτε εδώ τις υπερφυσικές ιδιότητες, που έχει ο τραγουδιστής).

Expand player

«Την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά την έκανα το 1983. Ήρθε ο ιδιοκτήτης ενός γνωστού νυχτερινού μαγαζιού και μου είπε ότι ήθελα να είμαι στο σχήμα που θα έκανε με τον Σταμάτη Γονίδη και με μια πλειάδα ακόμη νέων καλλιτεχνών. Ήθελε εγώ να είμαι το πρώτο όνομα. Μετά το τέλος της σεζόν, έγινε πρόταση σε όλο το σχήμα να πάμε σε άλλο μαγαζί. Ο Σταμάτης Γονίδης δε δέχτηκε.

Μετά από κανένα μήνα, ήρθε μαζί με μια παρέα και είπαν στο αφεντικό να μου ζητήσει να έρθει στο σχήμα ως guest. Εγώ είπα ότι αν έχει βάλει μυαλό, ευχαρίστως να έρθει. Τελικά έγινε η δουλειά, πέρασε η σεζόν, τελείωσε και με φώναξε το αφεντικό να υπογράψω τη νέα μας συνεργασία δίνοντάς μου μια προκαταβολή με 12 χρυσές λίρες, όσα και τα γράμματα του επιθέτου μου.

Έφυγα 20 μέρες για να πάω στην Αμερική για ένα τουρνέ που είχα κανονίσει και γυρίζοντας το όνομά μου δεν υπήρχε πουθενά στις ταμπέλες. Ρωτάω το αφεντικό τι έγινε και μου λέει, “Τσιμογιάννη, έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα με τον κουμπάρο μου. Ο Σταμάτης δε θέλει είστε μαζί”. Εγώ τον βοήθησα να έρθει στη δουλειά. Τρελάθηκα. Όλα τα σχήματα που μου είχαν κάνει πρόταση είχαν κλείσει κι εγώ είχα μείνει στον αέρα…. Από τη μέρα που έγινε αυτό το σκηνικό δεν έχω ξανασυναντηθεί μαζί του», ανέφερε ο Τόλης Τσιμογιάννης.

Ο Γονίδης από τη μεριά του είχε ενημερωθεί πλήρως για τις δηλώσεις του συναδέλφου του, στο πρόσωπό του και μάλιστα μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Η απάντηση του Σταμάτη Γονίδη στην καταγγελία που μπλέκει το όνομά του

«Εγώ δεν δίνω σημασία στα ψέματα. Αφού δούλευε μαζί μου, πώς τον έδιωξα; Μαζί ήμασταν. Εγώ ήμουν πρώτο όνομα και τον πήρα στα Αστέρια για δουλειά. Και μετά στο Αχίλλειον ήταν πάλι τρίτο όνομα, γιατί ήμουν με τη Τζένη Βάνου. Πώς γίνεται λοιπόν να έχει γίνει κάτι τέτοιο; Για να τελειώνει αυτό το θέμα: εγώ δεν γκρεμίζω καριέρες. Χτίζω καριέρες σε καλλιτέχνες και το ξέρετε πολύ καλά», είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δίνει τέλος στην καριέρα του - Πότε θα σταματήσει το τραγούδι ο Σταμάτης Γονίδης

Έπεσε άγριο ξύλο σε μαγαζί που τραγουδούσε ο Σταμάτης Γονίδης - Τους χώρισε η αστυνομία