Επέστρεψε στο Πρωινό η Μαρία Κορινθίου - Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια υγείας της

«Να ‘ναι καλά ο γιατρός»

Στο πόστο της στην εκπομπή Πρωινό επέστρεψε σήμερα 20/2 η Μαρία Κορινθίου, λίγες ημέρες μετά την χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη. Φυσικά, ο Γιώργος Λιάγκας την καλωσόρισε με πολύ διάθεση και πάλι στο πλατό, με την ηθοποιό να προχωρά σε διευκρινίσεις για την υγεία της (δείτε εδώ φωτογραφία με το γιατρό της).

«Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια. Είχαμε προγραμματισμένο μετά τις γιορτές να μπω για εγχείρηση. Ήταν να κάνω επέμβαση με λέιζερ αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός βρήκε ανεύρισμα. Κι έτσι με… άνοιξαν κανονικά στο αριστερό πόδι. Όταν κουραζόμουν, η φλέβα πεταγόταν σαν να σπάσει. Το σώμα μου μιλούσε. Έπρεπε να το κάνω αυτό το χειρουργείο. Είμαι μπαταρισμένη. Θέλω 10 ημέρες για να βγάλω τα ράμματα. Φοράω αυτή την υπέροχη κάλτσα. Πρέπει να κάθομαι, να είμαι ξαπλωμένη και να έχω το πόδι ψηλά. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εγχειριστώ και στο άλλο πόδι. Οι γιατροί θα με σκοτώσουν αλλά θα γυρίσω αύριο στο Πρωινό. Φειδωλά, κούτσα-κούτσα.

Expand player

Την ώρα της νάρκωσης, όταν ξυπνούσα, μου λέει ο γιατρός: μου έβγαλες την πίστη, πάω να κοιμηθώ. Πριν μπούμε για την επέμβαση, έλεγα στον Γιάννη: δεν πήγαμε σούπερ-μάρκετ. Βγαίνω από την εγχείρηση, είμαι ακόμα από τη νάρκωση, και του το ξαναλέω. Το βράδυ, ενώ κοιμόμασταν, πετάγομαι και του λέω: Γιάννη, παρήγγειλα τελικά σούπερ-μάρκετ», ήταν τα πρώτα λόγια της ηθοποιού για την υγεία της.

Επέστρεψε στο Πρωινό η Μαρία Κορινθίου

Σήμερα λοιπόν που επέστρεψε στην πρωινή εκπομπή, είπε:

«Πήγες για λίγα, βγήκαν περισσότερα. Αλλά καμιά φορά βλέπεις όταν πας να κάνεις κάτι και κρύβεται κάτι χειρότερο, το ανακαλύπτεις και το βγάζεις οπότε όλα καλά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Να ‘ναι καλά ο γιατρός. Και για να μην φοβίσω τον κόσμο, η φλέβα ήταν ανευρυσματική. Δεν ήταν ακριβώς ανεύρυσμα όπως έχουμε στο κεφάλι. Μου τη βγάλανε όλη, όλα καλά», απάντησε η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Εγώ σε λατρεύω μωρό μου» - "Έλιωσαν" όλοι με την ερωτική εξομολόγηση του Γιάννη Αϊβάζη στην Μαρία Κορινθίου

«Ό,τι κι αν λέει ο καθένας...» - Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου στις αρνητικές κριτικές που δέχεται