«Είναι κρίσιμη η Δευτέρα! Θα προσπαθήσουν να τον...» - Εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ποια η κατάστασή του

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και την δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα μίλησε το βράδυ του Σαββάτου 25/2 από τα παρασκήνια του J2US, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε πριν μερικές μέρες εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία», έπειτα από έντονη δύσπνοια με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται αρκετά κρίσιμη και βεβαρυμμένη -δείτε εδώ τι αποκάλυψε πριν μερικές ώρες η σύντροφός του.

Expand player

Εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Το προηγούμενο Σάββατο είδαμε μαζί το J2US στα πριβέ, μετά το δικό μας act. Περάσαμε τόσο ωραία. Τη Δευτέρα δεν ήρθε στην εκπομπή και έμαθα για το πρόβλημα που είχε με το αναπνευστικό. Είναι πολύ κρίσιμη η Δευτέρα, επειδή εκεί θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την διασωλήνωση.

Όλοι του ευχόμαστε να είναι γερός, δυνατός και να τα καταφέρει. Και θα τα καταφέρει για άλλη μια φορά. Είναι η τρίτη φορά που μπαίνει στην εντατική. Αλλά ο Ανδρέας είναι νικητής, μαχητής και τον περιμένουμε πως και πως να επιστρέψει.

Ο Ανδρέας με την καλή την έννοια, είναι ο μπαμπάς μας, ο άνθρωπος που θα μου πει στα διαλείμματα ότι δεν πρέπει να υπερτονίσω αυτό και γιατί είπα εκείνο, με πολύ καλή διάθεση.

Εγώ χαίρομαι πάντα στην εκπομπή, όταν έχω διαφορετική γνώμη με τον Ανδρέα και κάνουμε αντίλογο. Είναι ουσιαστικό και καλό για την τηλεόραση, την εκπομπή και τους τηλεθεατές. Μας λείπεις πολύ, τελείωνε ρε, άντε ρε σήκω από εκεί και γύρνα» ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είναι πάρα πολύ...» - "Παγωμένη" στην έναρξη της εκπομπής της η Σίσσυς Χρηστίδου λόγω του Μικρούτσικου

Super Κατερίνα: «Να στείλουμε τις προσευχές μας! Η κατάσταση είναι...» - Καταρρακωμένη η Καινούργιου λόγω του Μικρούτσικου