Μαρία Ιωαννίδου: «Όταν πάω 80 και 90 θα...» - Άναυδος ο Γεωργαντάς με την αποκάλυψη της για τις πλαστικές

Όλα όσα είπε στον αέρα του After Dark!

Το βράδυ της Κυριακής (26/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «After Dark» βρέθηκε καλεσμένη, μετά την Μαρία Κωνσταντάκη (δείτε εδώ την συνέντευξη της) η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής χορεύτρια και ηθοποιός αναφέρθηκε στον ισχυρό ανταγωνισμό που επικρατεί διαχρονικά στον καλλιτεχνικό χώρο αποκαλύπτοντας πως πρόσφατα της, πήραν πίσω πρόταση για γνωστό τηλεοπτικό πρόγραμμα, για στην οικονομική περιπέτεια που βίωσε από στενή της συνεργάτιδα αλλά και τη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του Φρέντυ Γερμανού, αλλά και αποκάλυψε την άποψη της για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Expand player

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για όλους και για όλα

Η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν λέω ότι με λατρεύουν οι συνάδελφοι μου όλοι. Ούτε η μισοί καν. Σκληρή ράτσα οι καλλιτέχνες, πολύ σκληρή. Ανταγωνισμός μέχρι και τελευταία. Για ένα σόου, όχι τάλεντ σόου, μου έριξαν καρφί. Μου έκαναν δηλαδή πρόταση για να είμαι σε αυτό το σόου και μου την τράβηξαν πίσω γιατί κάποιος είπε, «δεν την θέλω». Έλεος. Και τώρα ακόμα; Ναι, και τώρα ακόμα».

«Δεν ξέρω, Θέμη μου, ποιος το είπε. Κάποιον υποψηφιάζομαι από την κριτική επιτροπή αλλά δεν μπορώ να πω όνομα γιατί δεν είμαι σίγουρη. Με υποψιάσανε και κάποιοι».

«Θα έπρεπε να είμαι και στο Dancing! Για σκέψου τι καριέρες έχω κάνει. Τώρα τραγουδάω και κάνω μια καινούργια καριέρα. Τώρα γράφω, άλλη καριέρα. Δεν έχω αφήσει τίποτα. Σαρώνω. Πολυεργαλείο είμαι και θα πω και κάτι σοβαρά τώρα. Δεν είμαι ούτε γελοία ούτε επιπόλαιη ούτε ψωνάρα. Μου είπε η δασκάλα μου ότι τραγουδάω σαν τραγουδίστρια» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρία Ιωαννίδου στο late night του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Στην συνέχεια η ηυθοποιός, συγκινήθηκε με την αναφορά της στο Φρέντυ Γερμανό: «Η πρώτη μου μελαγχολία ήταν όταν έχασα όλη την περιουσία μου. Εννοούμε τα πάντα. Πούλησα διαμερίσματα, πίνακες, τα πάντα. Αυτό έγινε από έναν άνθρωπο που μπήκε στη ζωή μου, δήθεν φίλη, η οποία ήταν φονιάς. Δηλαδή ένα πολύ επικίνδυνο άτομο που την εμπιστεύθηκα. Κοιμόταν στο σπίτι μου, κάναμε κολλητή παρέα, είχαμε τη σχολή κάτω στη Γλυφάδα και της την χάρισα σχεδόν για να προχωρήσει. Ξαφνικά, όμως, θέλησε να γίνει… Ιωαννίδου. Κάτι ψυχωτικό, κάτι τρελό, δεν υπάρχει».

«Ήθελε να μπει στο σώμα μου και να γίνει Μαρία Ιωαννίδου. Άρχισε να πετάει τις φωτογραφίες και να βάζει στη σχολή τις δικές της, άρχισε να κάνει τρελά και να χρωστάει παντού χωρίς να πληρώνει τίποτα. Μου έρχεται μια ωραία ημέρα, λοιπόν, ένας λογαριασμός εκατομμυρίων που πουλάω σπίτι εξοχικό στο Μάτι, πουλάω πίνακες, πουλάω του Φρέντυ Γερμανού μπιζού και δεν έχω πια τίποτα παρά μόνο την βέρα του. Τρελάθηκα και πληρώνω ακόμα για να μην μπω φυλακή».

«Έχει μείνει λίγο τσιχλόφουσκα, μου φαίνεται, στο στόμα και στο μυαλό μου και είμαι αγαθιάρα. Έβαλα σε πράγματα την υπογραφή μου, ναι, την εμπιστεύθηκα, της έδωσα τη σχολή, της έδινα τα λεφτά και δεν πλήρωνε τίποτα. Δηλαδή για εφτά χρόνια ζούσα δύο οικογένειες. Την δική της και της μαμάς της. Όλα αυτά ήταν και από τον Φρέντυ και από τη δουλειά μου» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια,

«Δεν υπάρχει πια ο Φρέντυ και μου λείπει, ρε γαμώτο. Μου λείπει πολύ. Για μένα ο Φρέντυ ήταν τα πάντα. Έχασα την φτερούγα μου και δεν πετάω πια, σέρνομαι. Αν είχα τον Φρέντυ δεν θα έχανα τα λεφτά μου, θα με κατηύθυνε. Ήταν ο εραστής, ο σύζυγος, ο άνθρωπος, ο συγγενής, η μαμά μου που έχασα νωρίς, ο μπαμπάς μου, η κουλτούρα μου, τα πάντα μου».

Η ηθοποιός στο τέλος, βρέθηκε στο εξομολογητήριο και εκεί ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν θα έκανε αισθητικές επεμβάσεις για να αλλάξει την εμφάνισή της.

«Θα έκανα αισθητικές επεμβάσεις, αλλά δε θα άλλαζα ποτέ το πρόσωπό μου. Δηλαδή δε θα έκανα μια ολική επέμβαση.

Μποτοξάκια μικρά και αυτά, που και που κάνω. Και όταν πάω 80 και 90 θα κάνω. Δε θα κάνω κάτι να μη γνωρίζομαι ξαφνικά.

Κορίτσια γιατί το κάνετε όλο αυτό; Τα χείλη της Σοφία Λόρεν; Δε μπορώ με αυτό γελάω. Ειναι αστείο. Όλες έχουν το ίδιο στόμα» είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Φταίει η Φαίη Σκορδά που...» - Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ

Η Ναταλία Γερμανού έκανε την πρόταση γάμου - Το άγνωστο παρασκήνιο για την σχέση της Μαρίας Ιωαννίδου και του Φρέντυ Γερμανού