J2US: «Χειρουργήθηκε, είμαστε σοβαρά...» - ''Κομπιασμένος'' ο Κοκλώνης με την κατάσταση της υγείας της αδερφής του

«Δεν ξέρω, είμαι...»

Το βράδυ του Σαββάτου 11/3 ο Νίκο Κοκλώνης επέστρεψε στο πλατό, που τόσο πολύ αγαπάει με τον ίδιο κάνει τις πρώτες του επίσημες δηλώσεις για την Τραγωδία, που έλαβε χώρα στα Τέμπη μέσα από το Just the 2 of us.

Στη συνέχεια του Live ο παρουσιαστής ανακοίνωσε, πως για λόγους υγείας ένα ζευγάρι θα απουσίαζε (δείτε εδώ ποιο), ενώ στη συνέχεια θέλησε με τη σειρά του να ευχηθεί περαστικά στην αδερφή του, κάνοντας μία αποκάλυψη για την υγεία της.

Expand player

Τα περαστικά του Νίκου Κοκλώνη στην αδερφή του μέσω του J2US

«Περαστικά, αδελφούλα μου, γιατί χειρουργήθηκε για κάτι σοβαρό. Είναι καλά, είμαστε σοβαρά και θέλω να της πω ότι την αγαπώ και μου λείπει μέσα από την καρδιά μου. Ελένη, στο λέω και το νιώθω! Δεν το λέω για το σόου τώρα και όλα αυτά, το λέω και το νιώθω.

Να είσαι καλά και να είμαστε καλά και γρήγορα να είσαι πίσω εδώ γιατί αλλιώς θα έρθω εγώ. Δεν ξέρω, είμαι χαρούμενος που υπάρχεις ακόμα εδώ μαζί μας. Συγνώμη για αυτό. Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν. Ξέρετε την περιπέτεια που είχε», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Τα πρώτα του λόγια για την Τραγωδία στα Τέμπη

«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Το J2US είναι εδώ στο καθιερωμένο του ραντεβού, βράδυ Σαββάτου, στον Alpha. Τίποτα όμως δεν είναι ίδιο. Και εμείς, όπως και εσείς, είμαστε ακόμη σε σοκ από την τραγωδία. Επικρατεί η θλίψη και ο πόνος. Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους των θυμάτων αν και όλα αυτά που λέω είναι λίγα και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας και εμείς στο εθνικό πένθος, απείχαμε. Σήμερα όμως επιστρέψαμε λίγο διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά για όλους εσάς. Απόψε θα είναι ένα διαφορετικό J2US. Θα μείνουμε μόνο στην αγωνιστική μας διαδικασία και κάπως έτσι θέλω να καλωσορίσω τους κριτές μου. Καλώς ήρθατε αγαπημένοι μου κριτές», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Κοκλώνη: «Αυτές τις στιγμές βαθιά οδύνης...» - Η οριστική απόφαση για το J2US

Νίκος Κοκλώνης: Στη φόρα το έγγραφο της Αρχής Ξεπλύματος μαύρου χρήματος