«Αυτή τη στιγμή δίνω μάχη να ανανήψω, θα βάλω...» - Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για την υγεία του

Με το οξυγόνο πηγαίνει στο Super Κατερίνα

Συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο δημοσιογράφος, μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας, ενώ άφησε και το σχόλιο του για την υγεία τους μετά τα όσα βίωσε.

Πριν μερικές ημέρες νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και η κατάσταση του ήταν σοβαρή, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτεί και στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Expand player

Τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Για τον Γιώργο Λιάγκα: «Kάνει μια μάχιμη δημοσιογραφική εκπομπή, είναι ο πρώτος διδάξας στη ζώνη. Το να βγαίνουν από διάφορες εκπομπές και κανάλια και να λένε για την εκπομπή του – μπλέξανε και τον Γρηγόρη- καλά τους είπε. Είμαι με τον Λιάγκα, σωστά αντέδρασε έτσι».

Για τον Νίκο Μουτσινά που αποχωρεί από την τηλεόραση για κάποιο διάστημα (δείτε την ανακοίνωση του): «Είναι δικαίωμα του Νίκου Μουτσινά και μπράβο του αν οι μόνοι λόγοι είναι η προσωπική του ανανέωση και το “φρεσκάρισμά” του. Είμαι μαζί του, νομίζω ότι κρύβεται και παράπονο. Δεν ξέρω και πόσο πιέστηκε. Όταν πιέζεις έναν ευαίσθητο άνθρωπο σου “κακοφορμίζει” εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα έλεγε το ίδιο αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά».

Όσον αφορά τον Μάρκο Σεφερλή: «Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι αν δεν συνεχίσει θα κάνω απεργία τηλεοπτικής πείνας... Ο Σεφερλής θα πάρει τη θέση που θέλει να πάρει. Θα κάνει ένα τηλεπαιχνίδι και ένα δικό του σόου που δεν είναι του Νίκου. Θεωρητικά παίρνει τη θέση του Νίκου».

Για την Ζέτα Μακρυπούλια και την είδηση που την θέλει να παρουσιάζει το Traitors: «Για να κάνεις ριάλιτι πρέπει να κάνεις έναν άλλο τρόπο σκέψης. Αυτά τα ταλέντα που θέλει το τότε και το σύγχρονο ριάλιτι δεν ξέρω αν το έχει γιατί δεν έχω κάνει και παρέα μαζί της. Αν το κάνει θα το κάνει χαριτωμένα. Ριάλιτι και χαριτωμενιά πάνε; Εγώ πιστεύω ότι δεν πάνε».

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για την υγεία του

Σχετικά με την υγεία του και την κατάσταση του: «Αυτή τη στιγμή δίνω μάχη να ανανήψω, θα βάλω το οξυγονάκι μου, ξαναπέρασα από τη στενωπό, θέλω να φροντίσω την υγεία μου και την καθαρότητα του μυαλού μου».

O Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύτηκε ύστερα από δύσπνοια που αισθάνθηκε, η οποία εν τέλει οφειλόταν στο γεγονός πως κάποιο μικρόβιο είχε επηρεάσει τον οργανισμό του και συγκεκριμένα τους πνεύμονές του.

Στο πλευρό του όπως είναι φυσικό, ήταν κάθε ώρα και λεπτό η σύντροφος του Έλενα. Επικοινωνούσε με όλους, ενώ μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του. Ήταν λοιπόν ένα από τα πρόσωπα που θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Πάρτο πίσω! Μην εκτίθεσαι παραπάνω!» - Ένταση στο πλατό του Super Κατερίνα με Μικρούτσικο και Μπιμπίλα

«Μου φύγε τώρα και...» - "Λύγισε" στον αέρα της Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος