«Δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με...» - Η όλο νόημα ανάρτηση του Μπρούνο Τσιρίλο με την κόρη του μετά τον χωρισμό με την Ασημακοπούλου

Το μήνυμα που κρύβεται από πίσω

NDP

Ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου, μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους στη ζωή, αφού πριν από λίγους μήνες πήραν διαζύγιο, όμως πάντα θα τους ενώνει η κόρη την οποία απέκτησαν μαζί. Η ηθοποιός κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα ωστόσο, ενώ εκείνος στην Ιταλία όπου εργάζεται, έτσι για να μπορούν να μοιράζουν τον χρόνο τους με την μικρή, τα ταξίδια τους και τα πέρα δώθε είναι πολλά.

Ακόμη κι όταν είναι μακριά της, ο ίδιος την σκέφτεται πολύ και έτσι τις προάλλες, με αφορμή το γεγονός πως στην Ιταλία ήταν η μέρα του πατέρα, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με το παιδί του, συνοδεύοντάς την με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για εκείνη, δείχνοντας σε όλους πόσο την αγαπά και τι σημαίνει για εκείνον (δείτε εδώ πόσες αποτυχημένες εγκυμοσύνες έζησε η Έλενα Ασημακοπούλου μέχρι να γεννηθεί η νεαρή).

Expand player

Η ανάρτηση του Μπρούνο Τσιρίλο με την κόρη του μετά τον χωρισμό με την Ασημακοπούλου

«Κάθε νίκη, κάθε δώρο, ό,τι κατέκτησα, κάθε καλό αποτέλεσμα που πήρα και για το οποίο πάλεψα στη ζωή, δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την τύχη του να είσαι πατέρας! Χρόνια πολλά σε όλους τους τυχερούς μπαμπάδες σαν εμένα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Instagram / Μπρούνο Τσιρίλο

Ξανά ερωτευμένη η πρώην του;

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο λίγο πριν το καλοκαίρι ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από αρκετά χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού, όπως αναφέρθηκε ήδη. Έχουν περάσει μήνες από τότε και η ηθοποιός φαίνεται πως έχει προχωρήσει στη ζωή της, αν και υπάρχουν αρκετές δύσκολες στιγμές (δείτε εδώ την ανάρτηση "φωτιά" του πρώην της).

Όσο καιρό ήταν μαζί η σχέση τους πέρασε από όλα τα στάδια, αφού δεν έλειψαν οι ευτυχισμένες στιγμές, ενώ οι δυο τους πάλεψαν πολύ για να αποκτήσουν την κόρη τους και αυτή ήταν μία από τις πιο περίεργες φάσεις τους.

Η ίδια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και συχνά πυκνά κάνει διάφορα Q & A με το κοινό της και έτσι της δίνεται η ευκαιρία να δεθεί περισσότερο με όσους την παρακολουθούν. Το Σάββατο 21/1 έκανε άλλο ένα μέσα από το προφίλ της και μία από τις ερωτήσεις που της τέθηκαν αφορούσε την πιθανότητα του να κάνει μία νέα σχέση μετά από το διαζύγιό της.

Η αντίδρασή της είναι αρκετά αινιγματική, μιας που δεν απάντησε ξεκάθαρα ναι ή όχι, αλλά δεν έκλεισε ούτε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο. Έγραψε απλά: «Εμμ...».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Σας έχει συμβεί ποτέ να...» - Η ανάρτηση "φωτιά" του Τσιρίλο μήνες μετά το διαζύγιο από την Ασημακοπούλου

Χωρίς την Έλενα Ασημακοπούλου: Στην Ρώμη με την κόρη τους ο Μπρούνο Τσιρίλο - Θα περάσουν την Πρωτοχρονιά μακριά της