Έλενα Ασημακοπούλου: Είχε αποβάλει τρεις φορές - «Δεν ήταν μια καλή περίοδος στη ζωή μου...»

Όλη η αλήθεια για τις εγκυμοσύνες της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έλενα Ασημακοπούλου: Είχε αποβάλει τρεις φορές - «Δεν ήταν μια καλή περίοδος στη ζωή μου...»

Όσο η κόρη της περνάει της διακοπές των Χριστουγέννων μαζί με τον πρώην άντρα της, Μπρούνο Τσιρίλο, η Έλενα Ασημακοπούλου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά-δες, το πρωί του Σαββάτου 31/12 και μίλησε "ανοιχτά" για όλα (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για το διαζύγιό της).

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, η οποία ήταν εκείνη κατά την οποία προσπαθούσε να αποκτήσει απεγνωσμένα ένα παιδί. Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε βιώσει τρεις αποβολές πριν καταφέρει να φέρει στον κόσμο την κόρη της, με την οποία έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο.

Η αποκάλυψη της Έλενας Ασημακοπούλου για τις "αποτυχημένες" εγκυμοσύνες της

«Δεν ήταν μια καλή περίοδος στη ζωή μου γιατί ήταν πολλά χρόνια. Για να περάσεις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, όπως είχα εγώ, ψυχολογικά μπορώ να πω ότι με είχε ρίξει πάρα πολύ. Γιατί και εγώ ήθελα να κάνω γρήγορα ένα ακόμα παιδί μετά την Μαρία, να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά… μπαρούφες!

Δεν είναι και κάτι, εντάξει, αλλά βιαζόμουν λίγο οπότε όταν έφαγα το πρώτο χαστούκι και πέρασα δύσκολα είπα "ώπα, κάπου εδώ θα σταματήσω λίγο για να πάρω τον χρόνο μου και θα συνεχίσω". Η Μαρία ήρθε πάρα πολύ εύκολα στη ζωή μου όταν ήμουν 27 χρονών, νεότατη», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μετά από τέσσερα χρόνια μπήκα στη διαδικασία αυτή γιατί ήθελα λίγο παραπάνω χρόνο, μας συνέβησαν και πολλά οικογενειακά προβλήματα με απώλειες ανθρώπων δικών μας. Εκείνη την περίοδο δεν πήρα κάποια ψυχολογική υποστήριξη, μετά όμως συμβουλεύτηκα μια φίλη η οποία με βοήθησε πάρα πολύ».

«Σίγουρα δεν πρέπει να τα παρατάς αν όντως θες κάτι πάρα πολύ να γίνει, όπως συγκεκριμένα μια εγκυμοσύνη, αλλά το ψυχολογικό είναι το μεγαλύτερο θέμα που πρέπει να λύσει μια γυναίκα», κατέληξε.