«Φτάνει Σοφία! Έχουν περάσει πέντε χρόνια» - Έξω φρενών ο Γκουρούσης με την νέα αγωγή της Παυλίδου στον Παπαγιάννη 

«Έπρεπε να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα και να μην ξανά παίξουν πουθενά!»

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την νέα αγωγή που κατέθεσε η Σοφία Παυλίδου σε βάρος του Μάνου Παπαγιάννη λίγους μήνες μετά την δικαστική τους διαμάχη (δείτε εδώ πόσα χρήματα του ζητάει).

Να υπενθυμίσουμε πως ο ηθοποιός είναι ένοχος και η ποινή που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης (δείτε εδώ την συγκλονιστική φωτογραφία που είχε ανεβάσει τότε η Σοφία Παυλίδου με τους μώλωπες στο κορμί της) είναι τέσσερις μήνες με αναστολή.

Expand player

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 11/5, ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο πίσω από την κόντρα των δύο ηθοποιών.

Δείτε εδώ την απάντηση του Μάνου Παπαγιάννη για την νέα αγωγή της Σοφίας Παυλίδου.

Η απάντηση του Βασίλη Γκουρούση για την νέα αγωγή της Παυλίδου στον Παπαγιάννη

«Με ενόχλησε πως όλα γίνονται για μια συγγνώμη, η οποία έχει ειπωθεί για να καταργηθεί αυτός ο μύθος. Άσχετα εάν οι δικηγόροι έχουν φέρει την κατάσταση εδώ που έχει έρθει τώρα. Είχαν συμφωνήσει να πάρουν δυο χιλιάρικα, δηλαδή αυτή ήταν η τιμή τους, ο Μάνος μάλλον δεν τα έδωσε και έγινε όλο αυτό που έγινε. Και πάλι των δικηγόρων παιχνίδι είναι αυτό.

Οι ζημιωμένοι όλης αυτής της υπόθεσης ήμουν εγώ και η Βάσια Παναγοπούλου. Δηλαδή το θέατρο. Φανταστείτε ότι η Σοφία έπαιξε στις 11 Γενάρη την τελευταία παράσταση, τις άλλες δυο παραστάσεις τις κάναμε με την Αγγελική Δαλιάνη και από εκεί και πέρα το θέατρο ήταν κλειστό μέχρι την Κυριακή των Βαϊων. Εκεί που τελειώνει δηλαδή αυτή η ιστορία ξαναρχίζουν από την αρχή; Εγώ δεν είμαι υπερασπιστής κανενός Παπαγιάννη ούτε της Παυλίδου. Προσπαθώ να υπερασπιστώ τη δική μου παράσταση και το θέατρο. Το ότι κάτι έγινε εκείνο το βράδυ, κάτι έγινε αλλά από πίσω υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο. Ας σταματήσουν εδώ. Εμείς δεν κάναμε μηνύσεις σε κανέναν.

Ο δικηγόρος της κα. Παυλίδου δυστυχώς το κάτω μέρος του ρούχου που φοράει είναι λάθος. Πρέπει να φοράει άλλο ρούχο. Μίντζιας, νομίζω πως λέγεται. Πήγε λοιπόν να με βγάλει αφερέγγυο μάρτυρα για την ιστορία που μου είχαν χρεώσει και ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Είπα να πάω και στον δικηγορικό σύλλογο αλλά τελικά δεν πήγα γιατί είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να δημιουργώ προβλήματα. Άλλα αυτοί οι άνθρωποι είναι τις κόντρας, της κακίας. Βγάζουν χρήματα από αυτό!

Είμαι πολύ στεναχωρημένος και θα κινηθώ νομικά προς όλους αυτούς που μου χάλασαν την παράσταση. Η ανοχή έχει και κάποιο όριο! Φτάνει! Σταματήστε! Καταστρέφονται ζωές! Με κάνετε μαϊντανό εμένα για ποιο λόγο. Δεν θα πάρω τηλέφωνο κανέναν, όλοι μιλάνε για συγγνώμη αλλά εμάς μας πήρε να μας ζητήσουν συγγνώμη για αυτό το κακό που μας κάνανε; Έπρεπε να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα και να μην ξανά παίξουν πουθενά! Έχουν περάσει πέντε χρόνια και αυτοί συνεχίζουν το θέμα. Φτάνει Σοφία», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βασίλης Γκουρούσης: Κινείται νομικά εναντίον Σοφίας Παυλίδου - Μάνου Παπαγιάννη

«Ήταν πολύ ψυχοφθόρο και δυσάρεστο, αλλά...» - Η αναφορά του Σωτήρη Καλυβατση στην δικαστική διαμάχη Παπαγιάννη - Παυλίδου