«Όλο αυτό που συμβαίνει είναι αστείο! Πάνω από όλα...» - Η απάντηση του Παπαγιάννη στη νέα αγωγή της Παυλίδου

Η πρώτη του αντίδραση μετά την αποκάλυψη για το ποσό που του ζητάει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όλο αυτό που συμβαίνει είναι αστείο! Πάνω από όλα...» - Η απάντηση του Παπαγιάννη στη νέα αγωγή της Παυλίδου

Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου μετά το περιστατικό στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσαν. Η ηθοποιός είχε καταγγείλει τον συνάδελφο της για ξυλοδαρμό.

Ο ηθοποιός είχε κριθεί ένοχος και η ποινή που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης (δείτε εδώ την συγκλονιστική φωτογραφία που είχε ανεβάσει τότε η Σοφία με τους μώλωπες στο κορμί της) ήταν τέσσερις μήνες με αναστολή.

Η ηθοποιός, από την άλλη πλευρά, κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα ησυχάσει τόσο απλά.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Παυλίδου κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη εναντίον του, τόσο για τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους, όσο και για κάποια έξοδα και διαφυγόντα κέρδη που είχε όπως ισχυρίζεται η ίδια στην αγωγή της την περίοδο της δικαστικής τους διαμάχης.

Η απάντηση του Μάνου Παπαδάκη στην αγωγή της Σοφίας Παυλίδου

Η δημοσιογράφος του Super Κατερίνα στον ALPHA, Έλενα Πολυκάρπου, επικοινώνησε μαζί του και της έδωσε την απάντηση του για την αγωγή εναντίον του.

«Καταρχάς σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δε θα ήθελα να τοποθετηθώ στην εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς όλο αυτό που συμβαίνει είναι αστείο. Πάνω από όλα σέβομαι τη δικαιοσύνη και θυμίζω ότι η υπόθεση θα κριθεί στο Εφετείο, εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει και η αλήθεια» αρκέστηκε να πει ο Μάνος Παπαγιάννης.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, ο ηθοποιός της ζήτησε συγγνώμη, καθώς στην αρχή της επικοινωνίας του ήταν αρκετά φορτισμένος.

Κινείται νομικά εναντίον τους ο Βασίλης Γκουρούσης

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar παραχώρησε ο Βασίλης Γκουρούσης, μετά την απόφαση της Σοφίας Παυλίδου να ζητήσει αποζημίωση από τον Μάνο Παπαγιάννη

Ο θεατρικός παραγωγός ρωτήθηκε για την εξέλιξη αυτή, με αφορμή το επίμαχο περιστατικό σε παράσταση του το 2018.

«Ήξερα ότι έχουν διευθετήσει το θέμα με τους δικηγόρους για ένα μικροποσό. Μάλλον δεν θα το έδωσε ο Μάνος Παπαγιάννης και προχώρησε. Αλλά γιατί έπαθε ηθική βλάβη η Σοφία; Δεν καταλαβαίνω. Η παράσταση τελείωσε 11 Γενάρη, δεν ξανάρθε κι εμείς την πληρώσαμε για όλη τη σεζόν. Εμείς πάθαμε ζημιά, το θέατρο. Εμείς χάσαμε τα λεφτά μας, όλα. Οι άλλοι τι έχασαν δηλαδή και κάνουν αγωγές;», είπε.

Και συνέχισε: «Εγώ και η Παναγοπούλου πάθαμε τη βλάβη και μέχρι σήμερα δεν κάναμε αγωγές. Επειδή δεν το ήξερα, σας το λέω δημόσια ότι θα κινηθώ κι εγώ νομικά από εδώ και πέρα εναντίον όλων όσοι μας χάλασαν την παράσταση. Έχω μιλήσει και με τη Βάσια, μιλήσαμε στο τηλέφωνο να το κάνουμε μαζί. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα από τη στιγμή που τους έχουμε αποζημιώσει, για να μην πουν το παραμικρό. Εμείς πάθαμε ζημιά».

«Η Σοφία και ο περίγυρός της για κάποιον λόγο τα έχουν μαζί μου. Δεν ξέρω γιατί. Εμένα με κάλεσε ένας δικηγόρος για πω τι συνέβη», ολοκλήρωσε.