Φάρμα: Αποχωρεί οικειοθελώς γυναίκα από τις "διάσημες" - Ιατρόπουλος επιτίθεται σε Τζώρτζογλου

Ίδια συνταγή με το Survivor, ίντριγκες και δολοπλοκίες

Μπορεί να σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποιος φεύγει αυτό το Σάββατο από την Φάρμα, όμως το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή Πρωινό έκανε ακόμα μια δυνατή αποκάλυψη για το ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, αφού προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να υπάρχει ένταση μεταξύ Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλου η Φαίη Σκορδά πέταξε την "βόμβα" της. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια από την «Φάρμα» πρόκειται να αποχωρήσει ένας παίκτης οικειοθελώς και μάλιστα γυναίκα.

Expand player

Όλα όσα θα συμβούν στην Φάρμα

«Κάποιος θα φύγει οικειοθελώς, δεν έπρεπε να το πω; Είναι ένα πρόσωπο γνωστό, είναι επώνυμος. Για να το είπα έτσι εδώ θα ισχύει. Η Σοφία Παυλίδου για εμένα είναι αρχηγός, έχει στρατηγική το πάει σιγά σιγά…»

Με τον Γιώργο Λιάγκα να συμπληρώνει: «Από ότι καταλάβαμε θα φύγει κάποιος από τους αναγνωρίσιμους οικειοθελώς και από ότι καταλάβαμε είναι γυναίκα».

Η Μαρία Φραγκάκη και ο Ερωτόκριτος μπαίνουν στο παιχνίδι

Στο ριάλιτι θα δούμε και νέους παίκτες οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την Μαρία Φραγκάκη και τον σχεδιαστή, Ερωτόκριτο.

«Μεγάλωσα με τη γιαγιά μου σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης. Μέχρι και τα 11 χρόνια μου έχω αρμέξει και έχουν γεννήσει κατσίκες μέσα στο σπίτι μας. Έχω τριβή σε αυτό» είπε ο Ερωτόκριτος.

«Είμαι χαρούμενη, έτοιμη και ενθουσιασμένη. Ανυπομονώ να μπω και να το ζήσω. Το αντικείμενο που θα πάρω είναι ένα ροζ γουρουνάκι που μου χάρισε ο γιος μου» ανέφερε από την πλευρά της η Μαρία Φραγκάκη.

Όπως φαίνεται και η Φάρμα είναι το παιχνίδι των... ανατροπών!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Φάρμα - Spoiler: Χαμός με τη Μαρία Μιχαλοπούλου - «Δεν ξέρει να μιλάει, δεν έχει σεβασμό»

Η Φάρμα - Παναγιώτης Χατζόπουλος: «Οι πιο δυνατοί παίκτες είναι ο Ντούπης και ο Βασιλάκης»