Φάρμα spoiler 20/3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί το Σάββατο

Προσοχή, έχουμε το όνομα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα spoiler 20/3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί το Σάββατο

Η Φάρμα έκανε πολύ δυναμική είσοδο στον κόσμο των ριάλιτι μιας και ήδη από την πρεμιέρα της «έβγαλε δόντια» και έδειξε πως δεν αστειεύεται καθόλου και πως είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για τα νούμερα της prime time ζώνης.

Έτσι, μετά από τα δύο πρώτα επεισόδια η Φάρμα έκανε το κοινό να ασχολείται μαζί της. Το περασμένο Σάββατο, από το ριάλιτι επιβίωσης αποχώρησε ο Παναγιώτης Χατζόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε μίλησε για την εμπειρία του αλλά και για τους δυνατούς συμπαίκτες του.

H αποχώρηση της Μαρίας Θωμά από τη Φάρμα

Το πρωί της Τετάρτης όμως, η εκπομπή Πάμε Δανάη θέλησε να δώσει τον δεύτερο παίκτη που θα βρεθεί εκτός Φάρμας και δεν είναι άλλη από τη Μαρία Θωμά, η οποία θα βρεθεί υποψήφια μαζί με τη Μαρία Τοτόμη και θα χάσει στη μονομαχία.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Η Μαρία Φραγκάκη και ο Ερωτόκριτος μπαίνουν στο παιχνίδι

Η Φάρμα έκανε πρεμιέρα με μεγάλη επιτυχία την περασμένη εβδομάδα, ενώ είδαμε και την πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι. Αυτή του Παναγιώτη Χατζόπουλου, ο οποίος ηττήθηκε από τον Θανάση Πάτρα στην μονομαχία. Ωστόσο, στο ριάλιτι θα δούμε και νέους παίκτες οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την Μαρία Φραγκάκη και τον σχεδιαστή, Ερωτόκριτο.

«Μεγάλωσα με τη γιαγιά μου σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης. Μέχρι και τα 11 χρόνια μου έχω αρμέξει και έχουν γεννήσει κατσίκες μέσα στο σπίτι μας. Έχω τριβή σε αυτό» είπε ο Ερωτόκριτος.

«Είμαι χαρούμενη, έτοιμη και ενθουσιασμένη. Ανυπομονώ να μπω και να το ζήσω. Το αντικείμενο που θα πάρω είναι ένα ροζ γουρουνάκι που μου χάρισε ο γιος μου» ανέφερε από την πλευρά της η Μαρία Φραγκάκη.

Όπως φαίνεται και η Φάρμα είναι το παιχνίδι των... ανατροπών!