The Bachelor 2 - highlights 30/9: Τα "καυτά" φιλιά του Παππά μπροστά στις κοπέλες και οι... συμμαχίες

Όσα είδαμε χθες

Χαμός έγινε και στο χθεσινό επεισόδιο του Bachelor για τα μάτια του Αλέξη Παππά. Φίλησε παίκτρια μπροστά σε όλες τις υπόλοιπες και ξεκίνησαν τις... συμμαχίες.

Αναλυτικά τα 30/9 highlights του The Bachelor 2

«Ποτέ δεν έχω δυσκολευτεί να κατακτήσω κάποιον»

Όπως είναι λογικό όλες οι κοπέλες οι οποίες βρίσκονται στην βίλα θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του Αλέξη Παππά και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν.

Expand player

Η Φαίη και η Γιώτα ήρθαν πιο κοντά καθώς οι δυο τους αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι είναι σε άλλο level σε σχέση με τις άλλες κοπέλες στο σπίτι. Μάλιστα, η Γιώτα τόνισε πως δεν μπορεί να δει κάποια ανταγωνιστικά στο σπίτι, καθώς δεν ασχολείται με τις άλλες.

Επιπλέον ανέφερε χαρακτηριστικά πως θεωρεί ότι έχει όλο το πακέτο μιας και όποιον άνδρα ήθελε στην ζωή της, τον είχε πάντα. Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Ποτέ δεν έχω δυσκολευτεί να κατακτήσω κάποιον».

Το "καρφί" της Ιζαμπέλας στην Αθηνά New York - «Όμως από εσένα λείπουν τα μυαλά»

O Αλέξης Παππάς θέλησε να κάνει μια έκπληξη στην βίλα καθώς αποφάσισε να πάει από κοντά προκειμένου να περάσει περισσότερο χρόνο με τα κορίτσια.

Ο ίδιος ανακοίνωσε πως από την στιγμή που δεν μαγείρεψαν εκείνες, θα οργανώσουν ένα μπάρμπεκιου. Όπως φάνηκε όλες το ευχαριστήθηκαν όσο τίποτα άλλο καθώς πέρα από το γλέντι οι ατάκες δεν έλειψαν για άλλη μια φορά.

Πιο συγκεκριμένα όλες άρχισαν να χορεύουν ενώ η Ιζαμπέλα ήταν εκείνη η οποία τραγουδούσε. Μόλις μπήκε στην "πίστα" η Αθηνά New York, το ρεπερτόριό της άλλαξε για τα καλά αφού κατέληξε να λέει «Όμως από εσένα λείπουν τα μυαλά».

Το "καυτό" φιλί του Αλέξη Παππά με την Άννα - Ξέσπασαν τα κορίτσια

O Αλέξης Παππάς επισκέφθηκε την βίλα προκειμένου να περάσει χρόνο με τα κορίτσια αλλά και να τις γνωρίσει καλύτερα.

Όπως είναι λογικό όλες είναι πρόθυμες να κάνουν τα πάντα προκειμένου να φτάσουν στον τελικό τους στόχο που είναι το έπαθλο αλλά και ο έρωτας του the Bachelor, κοινώς Αλέξης Παππάς. Η Άννα είναι αποφασισμένη να τον κερδίσει αφού φάνηκε.

Οι δυο τους ήρθαν λίγο πιο κοντά με αποτέλεσμα η Άννα και ο Αλέξης να δώσουν ένα "καυτό" φιλί. Φυσικά, τα κορίτσια αντέδρασαν μόλις τους παρατήρησαν μιας και όλες θα ήθελαν να είναι στην θέση της Άννας.

Αλέξης Παππάς για Ιζαμπέλα - «Είναι μια ευαίσθητη γυναίκα»

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι η Άννα μαζί με τον Αλέξη Παππά ήρθα τέρμα κοντά καθώς έδωσαν ένα "καυτό" φιλί ενώ οι άλλες μόλις συνειδητοποίησαν τι ακριβώς συμβαίνει δεν δίστασαν να αποτρέψουν την τρυφερή στιγμή που είχαν.

Έτσι, ο Αλέξης Παππάς λίγο αργότερα ανέφερε χαρακτηριστικά πως στο επόμενο ραντεβού που θα πάρει μαζί του είναι η Ιζαμπέλα και όπως φάνηκε η ίδια δεν έκρυψε την χαρά της. Ο ίδιος ανέφερε πως «Είναι μια ευαίσθητη γυναίκα» ενώ θα ήθελε να την γνωρίσει καλύτερα.

Σύμμαχοι πλέον Ιζαμπέλα και Γιώτα για τα μάτια του Αλέξη Παππά

Πολλές ανατροπές είχε το επεισόδιο στο The Bachelor 2 καθώς μετά από την επίσκεψη του Αλέξη Παππά στην βίλα πολλές κοπέλες αναρωτήθηκαν εάν ο Bachelor τις "υπολογίζει".

Μέσα σε όλα, η Άννα φαίνεται πως έχει αρχίσει σιγά σιγά τις δικές της στρατηγικές προκειμένου να κερδίσει το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά μιας και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Έτσι, μετά από το "καυτό" φιλί που έδωσαν οι κοπέλες είναι εκνευρισμένες.

Πιο συγκεκριμένα, η Γιώτα και η Ιζαμπέλα είναι δυο πρόσωπα τα οποία έχουν έρθει σε αντιπαράθεση πολλές φορές για τον Bachelor. Αυτή τη φορά όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο μιας και εκείνες συζήτησαν σοβαρά για το πως μπορούν να "εξοντώσουν" την Άννα από την βίλα.

Το ατομικό ραντεβού και η φανερή απογοήτευση των κοριτσιών

Η Άννα μετά από το "καυτό" φιλί που έδωσε στον Αλέξη Παππά, άφησε άφωνα τα κορίτσια στην βίλα καθώς δεν περίμεναν ότι θα τους δούνε τόσον κοντά κι ειδικά μπροστά στα μάτια τους.

Έτσι, στο ατομικό ραντεβού η κοπέλα που αποφάσισε να πάρει μαζί του ήταν η Άννα μιας και όπως φαίνεται του "κέντρισε" αρκετά το ενδιαφέρον.

Τα τρυφερά τετ α τετ και τα κλάματα της Άννας

Όπως είναι φυσικό ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος εφόσον όλες οι κοπέλες στη βίλα έχουν έρθει για έναν σκοπό. Στο τέλος όμως μια είναι εκείνη η οποία θα σταθεί αρκετά τυχερή να έχει δίπλα της όχι μόνο το έπαθλο αλλά και τον Bachelor.

Έτσι λοιπόν η Άννα μπήκε αρκετά δυναμικά στο παιχνίδι μιας και έδειξε στον Αλέξη Παππά πως είναι πρόθυμη να κάνει τα πάντα. Η κίνησή της του κέντρισε απευθείας το ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να την καλέσει σε ένα ατομικό ραντεβού.

Μόλις επέστρεψε στην βίλα η ίδια έβαλε τα κλάματα μιας και οι υπόλοιπες δεν πίστεψαν πραγματικά το πως πέρασε η ίδια στο ραντεβού με τον Bachelor λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσει να έρχονται και να μου λένε τέτοια πράγματα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor 2: "Θύελλα" αντιδράσεων στο Twitter

Έλενα Μπάση: Η αποκάλυψη που έκανε για το φιλί με τον Βασιλάκο σχεδόν έναν χρόνο μετά το Bachelor 1